Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Comunitatea Orange offline/intalniri grupuri membri/locatii si alte info

Salutare,

vin catre voi cu o idee, excelenta, zic eu, pentru clientii Orange din comunitate, pasionati de tehnologie, dispozitive diverse si, desigur, interesati de reteaua si planurile Orange de dezvoltare.

As vrea ca aceasta comunitate sa ne ajute sa strangem membri de calitate, premium, pentru a putea chiar organiza intalniri offline in diverse regiuni intre noi, unde putem discuta, ne putem relaxa si, desigur, testa reteaua. :)

Ar fi si mai minunat daca am avea pe cineva din staff-ul Orange alaturi de noi, chiar daca nu s-ar putea offline, macar un chat sau o sesiune de apeluri video pe Skype, de exemplu.

Cred si sper cu tarie la o comunitate open-minded, digitala, plina de oameni frumosi si deschisi catre nou si care ne vor ajuta sa schimbam ceva, in bine. :)

Ce parere aveti?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Sa sti ca m-am gandit si eu la ideea asta, si nu e rea. Nu ar fi rau sa avem, poate chiar pentru cateva minute parte de o convorbire cu un reprezentant, prin mijloace de socializare.

E o posibilitate, însă cineva trebuie sa își asume rolul de organizator de întâlniri, care necesita foarte multă muncă de lămurire.

Nu este imposibil, doar mai greu realizabil.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

La nivel teoretic este o idee foarte buna, mai complicat de pus in practica deoarece in comunitate sunt membrii care au familii, serviciu, scoala, viata privata, probleme personale.

Compania Orange poate organiza astfel de intanliri, exclusiv pentru membrii comunitatii, in cadrul festivalurilor la care este partener. AfterHills in zona Moldovei, Neversea pentru zona Litoralului, Untold / Electric Castle / Awake pentru zona Transilvania.

Doar ca... Sa nu uitam faptul ca traim in Romania, tara unde 500 km se parcurg in 10 ore cu masina si unde CFR-ul are o viteza medie de deplasare de cca 30 - 35 km/h. Va invit sa faceti o simulare de deplasare tur - retur Satu Mare - Bucuresti, sau Botosani - Bucuresti.

Sa luam in calcul si partea financiara pentru ceea ce implica deplasare tur - retur plus cheltuielile aferente, din punctul A in punctul B si cazarea pe parcursul unui week-end. Facem un calcul si dublam deoarece, in principiu, un membru al comunitatii va veni insotit de inca o persoana (sot, sotie, prieten, prietena, amic, amica, etc).

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Buna ideea, dar cum zicea si @FaraUnID implica si costuri maricele. Si va fi greu si cu stabilirea unei zile optime pentru cati mai multi membri ai comunitatii.

Cam greu de realizat. Comunitatea nu este un grup select. Are foarte mulți membri. La un moment dat vor fi mii de membri,unde aduni atâția oameni,în Piața Victoriei? Nu zic că la o astfel de întâlnire ar veni toți dar și dacă s-ar aduna jumătate și tot ar fi câteva garnituri de tren. O idee frumoasa insa sortita eșecului din start,logistica nu o permite.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

O idee excelentă, mi-ar plăcea să văd comunitatea Orange dincolo de online. Aș participa la astfel de evenimente.
Cu ajutorul Orange România, cred că această idee poate fi realizată.

Concert vara pe plaja, cum era pe vremuri, se puneau autocare la dispoziție de către ORO pe ruta București - Constanța - Mamaia.

De fapt exista unele întâlniri ale Orange cu populația, pentru a explica unele îmbunătățiri aduse, sau unele proiecte noi. Partea proasta este că se țin doar in București, nu ar fi rău să se țină prin toată țara, in marile orașe.

La un concert s-ar putea, dar altfel cred că va fi foarte greu.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Ideea, zau ca e faina / Dar e greu de realizat / Sa aduni mai multa lume / Intr-un loc bine punctat / Fiindca toti suntem români / Si asta ne ocupa timp / Nu mai observam cand trece / Nici macar un anotimp / La serviciu sau acasa / N-avem timp de relaxare / Cu greu prindem un concediu / Pe la munte sau la mare / Dac-ar fi o mana forte / Sa strângă o adunare / Pe fiecare oras in parte / Asa-i cu realizare ;)

Nu cred că e atât de greu. La Cluj, Timișoara, Iași, Craiova și București sunt spatii suficiente să găzduiască întâlniri cu comunitatea. Acord și eu ajutor cu spatiul la Cluj...! Daca se considera că sunt subiecte de discutat și informari, as participa bucuros.

Intr-adevăr, aceasta comunitate are interese comune, dar ca sa formam un grup pe alte rețele de socializare sau întâlniri cu atâția oameni, nu ar fi posibil. Suntem o comunitate numeroasa și avem libera exprimare aici.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Dacă exista bunăvoință, deschidere și un pic de efort din partea membrilor, cu siguranță se poate realiza și acest lucru. Week-end minunat tuturor.

Nu cred ca gasirea unei locatii este problema aici.

Partea dificila este sa reusesti sa aduci in acelsi loc si in acelasi timp N persoane din diverse colturi de tara si asta in conditiile pe care le-am enumerat eu in mesajul anterior: familie, serviciu, probleme personale, viata privata, cheltuieli aferente acestei deplasari.

Cred ca varianta cea mai plauzibila si mai usor de pus in practica ramane tot aceea cu manifestarile la care Orange este partener. Avem asigurata locatia cu toate facilitatile, avem evenimentul in sine cu partea de show / entertainment.

Mai ramane ca in cadrul acelei locatii sa fie amenajat un spatiu destinat exclusiv membrilor comunitatii, un fel de zona VIP Comunitate Orange sau ceva de genul.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!