Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Top 4 aplicații care te ajută să îți organizezi timpul mai ușor

Te-ai plictisit de carnețelul pe care trebuie să îl iei peste tot cu tine? Telefonul poate fi un ajutor de nădejde în această situație. Tot ce trebuie să faci este să alegi aplicația potrivită pentru tine, de aceea îți prezint în continuare câteva dintre ele. Spor la planificare!

 

Evernote

Este una dintre cele mai populare aplicații și preferata mea. O poți accesa pe mobil (Android și iOS), desktop, chiar și în browser, iar notițele sunt vizibile pe toate device-urile tale conectate la Evernote. O altă funcționalitate practică este că poți trimite notițe prietenilor, sub formă de text, imagine sau to do list.

Alte opțiuni interesante pe care Evernote le are: poți pune reminder pe notițe ca să nu uiți ce ai de făcut, poți scana documente folosind camera telefonului și poți dicta notițe, iar aplicația le transpune în text.

Versiunea gratuită presupune o limită de 60 MB de upload informații lunar, iar dacă depășești poți trece la versiunea plătită.

 

Google Keep

Este o aplicație asemănătoare cu Evernote. Este disponibilă pe iOS, Android, Chrome și online prin orice browser și un plus este că se sincronizează automat în Google Drive. Poți adăuga notițe sub formă de text, imagine sau audio și le poți trimite prietenilor sau colegilor de birou.

Aplicația are un design curat, dar poți personaliza ușor notițele cu imagini, desene, înregistrări și checkbox-uri.

 

Do it (Tomorrow)

Este o aplicație mai simplă comparativ cu Evernote. O poți instala pe telefonul tău Android sau iOS și dispune și de extensie în Google Chrome. În DO it (Tomorrow) îți notezi task-urile pe care trebuie să le faci și le poți organiza pe zile, categorii și în funcție de priorități.

 

Todoist

Cu ajutorul acestei aplicații poți gestiona cu ușurință task-urile de la birou, dar și listele de cumpărături, de exemplu. Este o aplicație ușor de folosit, iar task-urile se sincronizează automat pe toate device-urile pe care le folosești. În plus, poți accesa aplicația și în modul offline, când nu ai conexiune la internet, pentru a nu uita nimic :)

 

Folosiți o astfel de aplicație? Dacă da, ce aplicație și de ce ați ales-o?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Am instalat și eu keep, sa vad cum e..deși de când poate să îmi programeze și să îmi trimită nevasta-mea mesaje oricând, nu prea mai am nevoie de aplicații.

@teacher_ da, folosesc Evernote și în plus față de cele prezentate folosesc și Notes și Reminders, aplicațiile incluse nativ în iOS :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!