Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Top 4 aplicații care te ajută să îți organizezi timpul mai ușor

Te-ai plictisit de carnețelul pe care trebuie să îl iei peste tot cu tine? Telefonul poate fi un ajutor de nădejde în această situație. Tot ce trebuie să faci este să alegi aplicația potrivită pentru tine, de aceea îți prezint în continuare câteva dintre ele. Spor la planificare!

 

Evernote

Este una dintre cele mai populare aplicații și preferata mea. O poți accesa pe mobil (Android și iOS), desktop, chiar și în browser, iar notițele sunt vizibile pe toate device-urile tale conectate la Evernote. O altă funcționalitate practică este că poți trimite notițe prietenilor, sub formă de text, imagine sau to do list.

Alte opțiuni interesante pe care Evernote le are: poți pune reminder pe notițe ca să nu uiți ce ai de făcut, poți scana documente folosind camera telefonului și poți dicta notițe, iar aplicația le transpune în text.

Versiunea gratuită presupune o limită de 60 MB de upload informații lunar, iar dacă depășești poți trece la versiunea plătită.

 

Google Keep

Este o aplicație asemănătoare cu Evernote. Este disponibilă pe iOS, Android, Chrome și online prin orice browser și un plus este că se sincronizează automat în Google Drive. Poți adăuga notițe sub formă de text, imagine sau audio și le poți trimite prietenilor sau colegilor de birou.

Aplicația are un design curat, dar poți personaliza ușor notițele cu imagini, desene, înregistrări și checkbox-uri.

 

Do it (Tomorrow)

Este o aplicație mai simplă comparativ cu Evernote. O poți instala pe telefonul tău Android sau iOS și dispune și de extensie în Google Chrome. În DO it (Tomorrow) îți notezi task-urile pe care trebuie să le faci și le poți organiza pe zile, categorii și în funcție de priorități.

 

Todoist

Cu ajutorul acestei aplicații poți gestiona cu ușurință task-urile de la birou, dar și listele de cumpărături, de exemplu. Este o aplicație ușor de folosit, iar task-urile se sincronizează automat pe toate device-urile pe care le folosești. În plus, poți accesa aplicația și în modul offline, când nu ai conexiune la internet, pentru a nu uita nimic :)

 

Folosiți o astfel de aplicație? Dacă da, ce aplicație și de ce ați ales-o?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Todoist este una dintre aplicatiile pe care le folosesc si eu destul de des. Imi place ca are versiuni pentru toate sistemele de operare, ceea ce pe mine ma ajuta, si se sincronizeaza automat. Ah, si are si dark mode. :D

Alte aplicatii pe care le folosesc super des, dar care depind de sistemul de operare, sunt Notes si Reminders, ambele incluse nativ in iOS. Si pe mine ma ajuta destul de mult pentru ca folosesc si MacOS acasa, astfel incat se sincronizeaza perfect peste tot.

Evernote am incercat mai demult... Nu mai tin minte de ce am renuntat la ea. Cu atat mai mult cu cat toata lumea pare sa o laude.

Keep am folosit, si mi se pare ok atata timp cat ai un cont de Google (ceea ce daca ai Android, ai automat si cont de Google). Dar atata timp cat am deja alte aplicatii care sa ma ajute cu ce am nevoie, Google Keep a ramas cumva in urma.

Si de Do It am auzit. Mi se pare ca am si incercat-o la un moment dat. Dar, la fel ca si Google Keep, n-am mai folosit-o de ceva vreme pentru ca am alte aplicatii cu care sa imi fac treaba.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Nu folosesc nici una, și se vede, uneori sunt cam împrăștiat. De 2 zile îmi propun sa merg sa îmi încarc contul Orange Money și tot timpul uit :) Probabil voi incepe sa utilizez, suna interesant toate.

Singurele aplicatii / Ce de mine-s folosite / Creierasul ruginit / Si frantura de cuvinte / Ca sa fiu in pas cu lumea / Sa invat tehnologie / Repede am descarcat / Poate-mi sunt utile mie / Cele 4 aplicatii cred ca ma vor ajuta / Multumescu-i cald din suflet / Cu respect...lui Mihaela! ;)

Nu folosesc nici una din aceste aplicații. Le cunosc însă nu am avut nevoie de ele.Aplicatiile similare ale OS-ului îmi sunt suficiente.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu folosesc astfel de aplicatii.. din cand in cand, pentru linistea mea, cand am vreo programare undeva, ma folosesc de calendarul din telefon.. ca sa-mi aminteasca..

Par interesante aplicatiile, insa nici eu nu le folosesc. Daca trebuie sa notez o programare, ca si Jay folosesc si eu tot calendarul telefonului.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Din pacate nu sunt asa de ordonat sau mai bine spus, nu-mi fac atat de drastic programul pe ziua urmatoare pentru a folosi programele enumerate mai sus. Cred ca cel mai des eu personal folosesc calendarul telefonului pentru a-mi programa cate un eveniment, iar google drive il folosesc pentru a-mi tine cam toate documentele pe care le accesez mai des. In rest zilele mele sunt o improvizatie in functie de nevoile acelei zile ;)

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4527 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Note Keep de la Google folosesc acum, desi am incercat si altele de-a lungul timpului. Ideea e ca sunt bune toate, doar sa te tii de ele :)

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3342 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

Aplicatia mea se numeste humana cerebrum sau creierul uman in latina.

Nici eu nu am folosit si nici nu am nevoie de o aplicatie care sa ma ajute sa-mi organizez timplul. Consider ca sunt o persoana destul de bine organizata si nu am nevoie de o aplicatie in acest sens. Plus ca am facut armata si am lucrat intr-o perioada intr-un sistem semi-militarizat unde am fost instruit sa ma organizez fara ajutorul unor aplicatii.

Nu folosesc astfel de aplicatii, nu stiam de ele. Pentru cei care folosesc telefonul pentru business cred ca aceste aplicatii ii pot ajuta destul de mult sa isi programeze intalnirile, taskuri si alte probleme, insa pentru mine care stiu zilnic ce am de facut si ma pot organiza aceste aplicatii sunt inutile,cel putin deocamdata cand inca ma ajuta memoria :). Pentru zilele de nastere sau daca am vreo programare la doctor folosesc calendarul.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3681 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Buna @MihaelaC,

Folosesc Google Keep dar din browser(telefon si laptop) si gmail, Google Tasks tot din gmail.
Pe ambele le folosesc pentru a salva si realiza taks-uri, pastra informatii si accesa de oriunde dar si pentru a fi mai organizat. Pe telefon folosesc mult calendarul si notitele, tot acolo pot crea si to do list-uri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!