Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Amplificator 3D pentru smartphone

Am descoperit de curand, un amplificator 3D pentru smartphone-uri, care este foarte interesant! Voiam sa stiu inainte de a achizitiona unul, daca sunt persoane care l-au folosit si ce parere au despre el. Multumesc frumos!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Hmm, interesant aspect doar ca nu prea ii vad utilitatea cel putin eu personal. Spun asta intrucat pe langa smartphone, detin si o tableta care sincer mi se pare mult mai practica mai ales daca vreau sa fac ceva productivitate. Chiar si pentru video cred ca este mai ok o tableta. Acum fiecare stie mai bine ce i se potriveste cel mai bine.

Nu am auzit despre acest gadget, însă aștept să împărtășești cu noi impresii cu utilizarea lui.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Eu nu pot decât sa mă minunez. Am auzit de existenta lui prin Germania, nu credeam că va ajunge atât de rapid și la noi. Trebuie sa ai un telefon cat de cat decent, cu caracteristici HD daca se poate și se vede bine.

Este un amplificator de imagine. Ecranul de amplificare poate fi folosit pentru marirea imaginilor, a filmelor si chiar a jocurilor video, protejandu-ne ochii si redand o calitate mai buna.

Nu l-am folosit dar pare interesant. Este un dispozitiv modern si inovator care mareste imaginea de pe smartphone de cateva ori, folosind o tehnologie optica moderna. Este compatibil cu orice model de smartphone. Usor de transportat, acest accesoriu iti ofera un efect deosebit. Nu necesita incarcare si nu dauneaza vederii.
Interesant e ca-l poti achizitiona acum cu o reducere de 30%.
http://www.newsss.website/

@Miha, nu știu ce să zic, pare un site destul de dubios. Nu zic, poate fi un produs super, dar mă gândesc că ar trebui sa arate cumva site-ul. Și repet, daca telefonul nu are caracteristici bune, nu se va vedea prea clar.

Sincer nu ii vad utilitatea atat timp cat exista,tablete,laptopuri,pc-uri

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Nu e nimic dubios .Se vând și pe Emag
Problema e că trebuie respectate recomandările furnizorului și urmărit conținutul de la distanță indicată altfel te dor ochii și nici nu vezi ca lumea .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Bine ai revenit! Mulțumim pentru informație, e bine de știut.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!