anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Beneficii, gratuităţi în oferta de toamna Love

Neaplicabil
Vă rog, ştie cineva? Dacă achizitionez un televizor în rate plus contractul de internet fix la domiciliu şi cablu tv de la Orange pot beneficia de telefon mobil gratis, sau telefon la reducere?
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Poti gasi mai multe informatii in subiectele de mai jos.. succes.. https://comunitate.orange.ro/questions/2101840-oferta-toamna-orange-love https://comunitate.orange.ro/questions/1972251-activare-pachet-orange-love https://comunitate.orange.ro/questions/2065807-sunteti-multumiti-pachetul-orange-love-fibra-mobil-tv-hbo-inclus

Laura_cio
Senior
Oferta este valabilă pana la 31 octombrie 2019, cu posibilitate de prelungire. Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 200 €, corespunzător unei vechimi în rețea de maxim 20 de ani. Bonusul acordă câte 10 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentele Explore și Global, pe 2 ani. https://www.orange.ro/love/#scroll-to-accordion

teacher_
#StarMember
Salut! Smartphone poți să primești doar daca închei un abonament de telefonie mobilă. Așa cum, primești reducere la laptop sau tableta daca închei un abonament de internet, sau reducere la TV pentru abonamentul de cablu de exemplu. Trebuie sa aiba caracteristica principala a abonamentului gadget-ul respectiv pentru a-l primi gratuit sau la reducere. Ideal ar fi sa le combini, pentru că primești reducere la toate....adică să îți faci un abonament Love.

Vio73
#StarMember
S-a mai discutat, dar țin să clarific faptul că ai unele reduceri și bonificații importante dacă ai două telefoane mobile pe cont. Mă refer la faptul că poți primi unele reduceri la abonamentele mobile și cei 100 GB net bonus pe cont, pe care poți să-i folosești lunar pe numerele de telefonie mobilă. Eu am două pachete Love pe cont și cunosc foarte bine aceste aspecte. Succes!

Razvan
#StarMember
Doar dacă mai ai vreun abonament de mai mulți ani in rețea primești o reducere de 10 euro/an sau 75% reducere la abonament Orange Love în primele 6 luni.

Vio73
#StarMember
Cu pachetul Love, punctele thank you valorează dublu.