Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Beneficii, gratuităţi în oferta de toamna Love

Vă rog, ştie cineva? Dacă achizitionez un televizor în rate plus contractul de internet fix la domiciliu şi cablu tv de la Orange pot beneficia de telefon mobil gratis, sau telefon la reducere?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
57 / 100
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Oferta este valabilă pana la 31 octombrie 2019, cu posibilitate de prelungire.
Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 200 €, corespunzător unei vechimi în rețea de maxim 20 de ani. Bonusul acordă câte 10 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentele Explore și Global, pe 2 ani.
https://www.orange.ro/love/#scroll-to-accordion

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Salut! Smartphone poți să primești doar daca închei un abonament de telefonie mobilă. Așa cum, primești reducere la laptop sau tableta daca închei un abonament de internet, sau reducere la TV pentru abonamentul de cablu de exemplu. Trebuie sa aiba caracteristica principala a abonamentului gadget-ul respectiv pentru a-l primi gratuit sau la reducere. Ideal ar fi sa le combini, pentru că primești reducere la toate....adică să îți faci un abonament Love.

S-a mai discutat, dar țin să clarific faptul că ai unele reduceri și bonificații importante dacă ai două telefoane mobile pe cont. Mă refer la faptul că poți primi unele reduceri la abonamentele mobile și cei 100 GB net bonus pe cont, pe care poți să-i folosești lunar pe numerele de telefonie mobilă. Eu am două pachete Love pe cont și cunosc foarte bine aceste aspecte. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Doar dacă mai ai vreun abonament de mai mulți ani in rețea primești o reducere de 10 euro/an sau 75% reducere la abonament Orange Love în primele 6 luni.

Cu pachetul Love, punctele thank you valorează dublu.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!