Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum vi se par noile telefoane Pixel 4 și 4 XL?

Să ne așteptăm la ele în oferta operatorilor?
Seria Pixel pare promițătoare, având Android pur și optimizarea fiind la ea acasă. În România, Pixel nu prea a prins la public și aș vrea să întreb comunitatea dacă vedea un potențial în seria Pixel 4? O să las și niște specificații și aș menționa că Pixel 3 XL a avut, după părerea mea și a multora, cea mai bună cameră foto anul trecut.
Pixel 4 și 4 XL
Ecran de 5,7" și 6,3" cu 90 Hz rată de refresh
Procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM
Camera principală de 12,2 MP și telephoto de 16 MP, 2x zoom optic
Baterie de 2800 mAh (Pixel 4) și de 3700 mAh pentru XL
Prețuri de lansare în SUA:
Pixel 4: 800$, la noi 4000+ lei
Pixel 4 XL: 900$, la noi 4500+ lei
Am îndoieli serioase în privința bateriei ăluia mic.

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Da, cu un soft prietenos cu bateria 3700 poate fi suficient pentru o autonomie de peste 16 - 18 ore de folosire obișnuită.
Pentru mine nu e o problemă încărcarea zilnica.
Rămâne de testat răspunsul soft - baterie la un mod de utilizare hard.

sa sti ca asta e o mare problema, pe care am resimtit-o si eu. Intr-o zi, dupa 4-5 ore de internet si jocuri non stop, am vazut cum bateria mi-a cedat, si asa a ramas. Daca inainte ma tinea o baterie incarcata cam 24 de ore, acum ma tine 12 dar fara sa stau prea mult pe internet. Daca mai si stau pe internet, dupa 6 ore se descarca.

Nu cred că e o problemă care apare la un dispozitiv mai nou de 1 an. Dacă apare această problemă, există garanția dispozitivului.
Acestea sunt simptome de baterie defectă.

Eu am întâmpinat probleme cu bateria imediat după ce telefonul a depășit un an. Când ajungea la 25%, se descărca brusc. Nu ținea mai mult de jumătate de zi!

La huawei țin în medie 18 - 20 de luni, e ok se încadrează în garanție, schimbi acumulatorul și te mai ține apoi măcar atât, după care îți cumperi alt terminal.

Interesante poti sa faci si comparatii intre alte telefoane pe gsm arena pentru a vedea care este mai bun si ai vedea caracteristicile si a il compara.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!