anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum vi se par noile telefoane Pixel 4 și 4 XL?

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Să ne așteptăm la ele în oferta operatorilor?
Seria Pixel pare promițătoare, având Android pur și optimizarea fiind la ea acasă. În România, Pixel nu prea a prins la public și aș vrea să întreb comunitatea dacă vedea un potențial în seria Pixel 4? O să las și niște specificații și aș menționa că Pixel 3 XL a avut, după părerea mea și a multora, cea mai bună cameră foto anul trecut.
Pixel 4 și 4 XL
Ecran de 5,7" și 6,3" cu 90 Hz rată de refresh
Procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM
Camera principală de 12,2 MP și telephoto de 16 MP, 2x zoom optic
Baterie de 2800 mAh (Pixel 4) și de 3700 mAh pentru XL
Prețuri de lansare în SUA:
Pixel 4: 800$, la noi 4000+ lei
Pixel 4 XL: 900$, la noi 4500+ lei
Am îndoieli serioase în privința bateriei ăluia mic.
22 Răspunsuri 22

Razvan
#StarMember
Par sa fie atrăgătoare ca design la prima vedere, mă așteptam să fie un pic mai ieftine. Însă să vedem mai multe despre specificațiilor lor, odată ce vor apărea în magazin fizic sau feelingul când le atingi.

Vio73
#StarMember
Destul de interesante. Sigur, trebuie urmărit în detaliu.

Jay
Campion certificat
Cred ca s-a mai discutat un subiect asemănător aici.. https://comunitate.orange.ro/questions/2081163-google-phones-pixel Din ce scrii tu aici, mi se par cam scumpe..

Ascary
Campion certificat
Foarte scumpe și nici nu prea au priză la public,în rest niste telefoane bune,doar brandul nu rezonează decât în urechile cunoscătorilor.

teacher_
#StarMember
Probabil vor apărea, dar nu la Orange. Nu sunt sigur dacă eMag le va avea în portofoliu.

Laura_cio
Senior
Sunt foarte scumpe, cam la același preț cu IPhone. Sa așteptăm lansarea și mai multe detalii.

Neaplicabil
Daca apar in oferta Orange (si as zice ca e un daca destul de mare, avand in vedere ca niciunul dintre modelele precedente nu a fost, din cate stiu eu), vreau VoLTE la pretul asta. :)) Adica, serios. Cu toate ca inteleg de ce nu se face asta la toate telefoanele (marketing si costuri suplimentare), atata timp cat sunt in oferta, parerea mea e ca toate telefoanele ar trebuie sa beneficieze de VoLTE si/sau VoWIFI (daca au suport pentru asta de la producator). Pentru ca face o diferenta destul de mare intre a-l avea si a nu-l avea. Cat despre telefon in sine, m-am uitat si eu la prezentarea celor de la Google. Cred ca ceea ce face un Pixel, Pixel, nu e atat hardware-ul (cu toate ca nici hardware-ul nu e nimic de ras), cat softul. Ce au reusit sa faca dpdv al AI-ului cu device-urile alea e impresionant. Si cu toate ca mi-as fi dorit sa includa si o camera ultrawide pe langa cea de telephoto, nu e rau nici asa. Sunt curios cum ar arata niste macro-uri facute cu telefonul ala. Culorile sunt ok, dupa parerea mea. Nu prea am inteles de ce cel negru nu e mat ca si celelalte...dar ma rog. Cel portocaliu cred ca ar merge destul de bine in oferta Orange, avand in vedere ca e...orange. :))

teacher_
#StarMember
Rămâne de văzut cât tine bateria.... Se observă în general o scădere a numărului de mAh, de la 4000, cat ar fi standard, se aduc spre 3500. Sa fi găsit producătorii o rețetă buna pentru a tine cat mai mult bateria telefoanelor, și să fie mai ușoară?

exhale
Junior
Personal, cred ca cei de la Google au mers prea departe cu "permutarea" liniei de design precum si a FaceID-ului celor de la Apple. Raportul pret/calitate este destul de slab, avand in vedere ca in universul Android exista telefoane precum OnePlus 7 Pro ce, pentru mult mai putin, ofera considerabil mai mult (RAM, stocare, etc.). Incearca sa transforme linia Pixel in ceva Premium si exclusivist, asemeni (din nou) celor de la Apple dar Google nu ofera integrarea verticala, suportul precum si sportul de performanta (considerabil) ce se regaseste in tabara sus-mentionata. Ah, da, era sa uit...generatia a 4-a de Pixel este si prima alaturi de care Google va inceta a oferi spatiu de stocare nelimitat, pentru poze, in cloud.

Florin_D
Cunoscător certificat
Sincer eu am fost si inca mai sunt fan telefoane google, am detinut pe rand de la Nexus s la Galaxy Nexus ulterior Nexus 4 si in cele din urma Nexus 5. Ultimul cumparat de la orange. Nu am mai apucat sa mai cumpar si alte telefoane intrucat nu prea au mai fost comercializate pe vre-un canal oficial si practic nu am avut inca nici un pixel phone. Mi-ar placea sa achizitionez in viitor un pixel, dar ar trebui sa astept cel putin un an intrucat acum aproximativ o luna jumatate am achizitionat deja un super telefon de care am spus ca nu ma voi desparti prea curand. Daca nu m-as fi grabit, probabil ca acum ma gandeam serios sa achizitionez noul telefon Pixel chiar daca acesta nu vine pe un canal oficial!

vikeftimie
Junior entuziast
Ar fi excepțional ca Pixel 4 / 4 XL să intre pe canal oficial în România și să ajungă în oferta operatorilor autohtoni, mai ales a Portocalei noastre. Un telefon Pixel merită mai ales pentru un pasionat de fotografie sau de videografie. Niciun alt telefon lansat până acum nu egalează calitatea Pixelului. Spun până acum pentru că, așa cum s-a văzut și în anii precedenți, Apple și alți producători (Huawei spre exemplu) egalează rapid performanțele unui Pixel. Pixel 4 cu o baterie de doar 2800 mAh mi se pare puțin "subnutrit". Rămâne de văzut dacă softul a fost îmbunătățit într-atât de mult încât să compenseze această lacună. 3700 pentru varianta XL cred că este ok. Ce nu a specificat nimeni este introducerea suportului e-SIM încă de anul trecut cu Pixel 3 (opțiune suportată de câteva luni, în premieră de Orange). Iar despre Pixel 4 / 4 XL se specifică suport dual-sim active standby. Asta mi se pare o veste excepțională. Rămâne însă de văzut când și mai ales la ce preț va ajunge în România, dacă operatorii noștri și mai ales Orange România îl vor introduce în ofertă sau dacă măcar vor oferi suport pentru e-SIM, VoLTE și VoWIFI.

Ascary
Campion certificat
e-SIM-ul nu mi se pare ceva wow. Prefer sa pot schimba SIM-urile în telefonul meu când vreau și cu ce SIM vreau.

teacher_
#StarMember
@vikeftimie bun venit in comunitate! Sunt curios, de ce spui că 3700 de lei e ok ca preț pentru un asemenea telefon? Nu ți se pare cam mult?

vikeftimie
Junior entuziast
Eu mă refeream la capacitatea bateriei de 3700 mAh Scuze că nu am specificat