Întrebare cu răspuns(uri)

Nokia 7270 la Orange?

Salut! Am primit recent un mail, dar, nu stiu cum am facut de l-am sters.. de la un colaborator Orange, ca au la vanzare telefonul Nokia 7270, care mi-a placut foarte mult, insa, mai mult i-a placut mamei.. micut, clapeta, de la mine :)... Ati vazut/auzit cand ar ajunge si in magazinul Orange? M-ar interesa la o prelungire de abonament sa achizitionez pentru ea acest telefon. Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Am dat acum o căutare online și nu apare pe nicăieri.

 

De fapt e vorba de noul telefon Nokia 2720 flip, dual sim. Este posibil să nu intre în oferta Orange, însă poți încerca direct la magazinul lor.
https://eurogsm.ro/nokia-2720-flip-dual-sim-4g.html

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu am primit mail-ul de la Euro GSM.. era undeva la 400 de lei telefonul.. in niciun caz n-am inteles din mail ca e vorba de sh.. plus ca la cat e de vechi modelul, nu putea sa fie la banii astia... decat daca este o readucere in productie.. parerea mea..

Nu o să îl găsești în Orange Shop sau magazin online, doar în ceva magazine partenere, printre care și Euro GSM, dar poți să beneficiezi de aceleași servicii ca și din Shop...

La ce te referi când spui "aceleași servicii" la euroGSM,e partener Orange cumva?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Euro GSM da, este partener Orange. Poți face 90% din lucrurile pe care le faci in Shop. Plata abonament, reîncărcare, încheiere abonamente etc.

Poate va apărea și în Shop, acum trebuie sa existe interes din partea operatorului și producătorului ca să se vândă produsul.

Nu știu ce să zic daca vor intra in oferta, aceste tipuri, de telefoane cu clapetă... Nu prea mai sunt căutate, poate doar de un segment neglijabil.

Cred că va apărea pe la magazinele partenere, pentru că ei au o varietate mare de telefoane, unele chiar neexistând în ofertele Orange.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Interesant pentru cei bătrâni acest telefon. Mai ales dacă este ok și la partea de semnal.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Ce este bun, e și scump. Sigur, există și alte posibilități, lucru foarte adevărat. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Conectivitate 4G, baterie bună, design atrăgător, cred ca își merita din plin prețul cerut. Vedem, dacă are căutare pe piață.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!