Întrebare fară răspuns

Nokia 7270 la Orange?

Salut! Am primit recent un mail, dar, nu stiu cum am facut de l-am sters.. de la un colaborator Orange, ca au la vanzare telefonul Nokia 7270, care mi-a placut foarte mult, insa, mai mult i-a placut mamei.. micut, clapeta, de la mine :)... Ati vazut/auzit cand ar ajunge si in magazinul Orange? M-ar interesa la o prelungire de abonament sa achizitionez pentru ea acest telefon. Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu am primit mail-ul de la Euro GSM.. era undeva la 400 de lei telefonul.. in niciun caz n-am inteles din mail ca e vorba de sh.. plus ca la cat e de vechi modelul, nu putea sa fie la banii astia... decat daca este o readucere in productie.. parerea mea..

Am dat acum o căutare online și nu apare pe nicăieri.

 

De fapt e vorba de noul telefon Nokia 2720 flip, dual sim. Este posibil să nu intre în oferta Orange, însă poți încerca direct la magazinul lor.
https://eurogsm.ro/nokia-2720-flip-dual-sim-4g.html

Nu o să îl găsești în Orange Shop sau magazin online, doar în ceva magazine partenere, printre care și Euro GSM, dar poți să beneficiezi de aceleași servicii ca și din Shop...

Euro GSM da, este partener Orange. Poți face 90% din lucrurile pe care le faci in Shop. Plata abonament, reîncărcare, încheiere abonamente etc.

Nu știu ce să zic daca vor intra in oferta, aceste tipuri, de telefoane cu clapetă... Nu prea mai sunt căutate, poate doar de un segment neglijabil.

Cred că va apărea pe la magazinele partenere, pentru că ei au o varietate mare de telefoane, unele chiar neexistând în ofertele Orange.

Conectivitate 4G, baterie bună, design atrăgător, cred ca își merita din plin prețul cerut. Vedem, dacă are căutare pe piață.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!