anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Data Black Friday 2019 pentru alte magazine si oferte?

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
Anul acesta eMag organizeaza Black Friday pe data de 15 noiembrie, va fi o singura zi dupa cum ne-au obisnuit.
Ce alte date cunoasteti pentru alte magazine online cat si offline?
De alfel puteti publica aici oferta pentru anul acesta.
Anul trecut ce v-ati cumparat de Black Friday, ati prins o oferta de tip best buy?
Eu mi-am cumparat doar un SSD pentru laptop.
67 Răspunsuri 67

teacher_
#StarMember
Nu este alta dată. Toți se vor aliena cu eMag. Doar că la eMag nu va tine doar o zi, ci un weekend întreg, in limita stocului. Altex va fi tot în acel weekend, și Media Galaxy la fel. Elefant va avea tot atunci, la fel ca și cel.ro. Anul trecut nu mi-am luat nimic la BF, acum doi ani am prins o oferta la un televizor Toshiba cu diagonala de 80.

RafaHelper
#StarMember

Salut @teacher Dupa cum am specificat eMAG va derula Black Friday doar pentru o zi, 15 noiembrie, si nu se va prelungi pe weekend oferta. " Black Friday la eMAG are loc pe 15 noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zi, cunoscuta si drept Vinerea Neagra." sursa: https://www.emag.ro/guide/black-friday Poti sa atasezi o sursa si pentru celelalte magazine pe care le-ai mentionat tu?

Razvan
#StarMember
Probabil Altex și Media Galaxy vor avea BF toată luna noiembrie, iar flanco 1-2 săptămâni, inclusiv în 15 noiembrie alături de emag si alți retaileri online. Anul trecut am luat pentru soție, Huawei P20 lite blue la 800 de lei.

teacher_
#StarMember
@Rafa.bloger, sursa mea este faptul că de 7 ani sunt împreună (de atunci urmăresc personal în fiecare an) în același weekend, la toți retailerii. Poate unii incep de lunea, în aceeași săptămână, dar nu sunt cine stie ce oferte, adică eMag le are pe cele mai bune. Iar la eMag, chiar daca doar vinerea este oficial Black Friday, se găsește o alta denumire și pentru sâmbătă și duminică, Superstars weekend, sau ceva asemănător, in care sa se continue reducerile de BF.

FaraUnID
Campion certificat
Si eu tind sa cred ca la Altex campania va tine cca 1 luna, pentru ca asa a fost si in anii trecuti. Oricum in aceasta perioada Altex deruleaza o camapnie aniversara cu ocazia sarbatorii a 28 de ani de existenta. Oricum BF-ul romanesc a devenit o gluma de prost de gust. Personal am achizitionat produse la preturi mult mai bune in restul anului si fara a fi BF. Eu va recomand sa urmariti evolutia preturilor in aceasta perioada si comparati-le cu preturile afisate de BF, dupa care sa discutam despre reducerile REALE, nu despre falsele reduceri practicate de BF!

Ascary
Campion certificat
Acum că ne-am lămurit cum e cu BF,așteptăm ca toți să umfle preturile ca mai apoi sa le scadă de BF. O mare minciună așa-zisul BF în Romania. In USA,da dom'ne se simte când e BF și toată lumea așteaptă aceasta zi,în schimb la noi e o mare înșelătorie și reduceri maxime la creioane,radiere și ascuțitori.

Miha_Z
#StarMember
Eu nu mi-am luat nimic de Black Friday. Cand am nevoie de ceva anume, imi cumpar atunci cand am nevoie. Nu astept o zi anume. 12 ani in lucrat intr-un hypermarket si cam stiu cum e cu politica preturilor. Cand anunta o mega reducere, au grija sa creasca preturile ca sa arate pe afis cat au scazut pretul procentual. Desi daca s-ar urmari pretul unui produs s-ar constata ca in alte luni a avut preturi egale ca de Black Friday, sau chiar mai bune.

Vio73
#StarMember
Da, probabil că din 15 noiembrie va fi și la magazinele importante și vom vedea ce reduceri vor fi atunci. Aștept cu interes!

Romeo_
Senior certificat
De acum 5 ani de cand am patit-o cu monitorul tv Samsung nu mai cred in Black Friday la noi ( l-am cumparat cu 990 lei crezand ca e ieftin si dupa 2 saptamani era 850 lei.)Daca doresc sa-mi cumpar ceva urmaresc pretul pe site o perioada si cand vad ca e cu adevarat mai ieftin atunci cumpar.

Vio73
#StarMember
Sincer, eu nu prea mă iau după astea. Dacă am nevoie de ceva, îmi iau oricând!

Razvan
#StarMember
Normal ca trebuie sa urmărești prețul o perioada mai îndelungată și în acea te lămurești dacă prețul e cel mai mic din perioada monitorizată.

teacher_
#StarMember
Eu am prins o oferta buna. In iunie, Tv Toshiba 80 cm diagonala, super caracteristici, era 899 lei. In septembrie, a scăzut la 799. De Black Friday, a fost 399 și l-am luat. In ianuarie, a fost iar 799 lei... Deci unele produse chiar sunt reduse... Nu toate, dar trebuie sa fim atenți.

Ascary
Campion certificat
Am patit-o și eu cu un televizor dar în sens invers. Am urmărit un LG de 75" două luni. Au jonglat cu preturile în câteva magazine dar de ordinul zecilor de lei. Cu două săptămâni înainte de BF n-am mai rezistat și l-am luat de la eMag cu 7500 de lei. Cat credeți că era apoi la eMag de BF? 8500 de lei. Îmi luam țeapă nu? Îmi luaam,dar așa le-am dat-o eu 🙂

FaraUnID
Campion certificat
In principiu reducerile reale sunt la produse invechite, aflate de foarte mult pe stoc, uzate, depasite dpv moral, produse care nu prea mai starnesc interesul consumatorului. Pentru a evita si mai mult devalorizarea acestora si suprastocurile sunt scoase la vanzare in cadrul acestor promotii. In anii trecuti si Orange a scos la vanzare in magazinul online tablete din gama low entry la 70 lei, pret standard. Tot in trecut pe clickshop au foat scoase la vanzare ceva netbook-uri Asus cu Windows XP, la 299 lei si o configuratie demna de inceputul anilor 2000. Si tot in anii trecuti am vazut la Altex ceva smartphone cu android si 512 RAM in oferta de BF. Oferte de genul acesta sunt, nu le contazice nimeni doar ca trebuie sa fim realisti: nu prea ai ce sa faci cu produsele respective pentru ca sunt extrem de depasite moral.