Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Data Black Friday 2019 pentru alte magazine si oferte?

Salutare,

Anul acesta eMag organizeaza Black Friday pe data de 15 noiembrie, va fi o singura zi dupa cum ne-au obisnuit.
Ce alte date cunoasteti pentru alte magazine online cat si offline?
De alfel puteti publica aici oferta pentru anul acesta.
Anul trecut ce v-ati cumparat de Black Friday, ati prins o oferta de tip best buy?
Eu mi-am cumparat doar un SSD pentru laptop.

Răspunsuri

Pagina 2 din 5

Aș face un upgrade la smartphone dacă ar exista reduceri reale.
Din păcate în fiecare an de Black Friday am găsit prețuri umflate înainte de a fi reduse și am rămas dezamăgit de "oferte".
Poate găsesc ceva anul acesta, mai am o speranță! ;)

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Din păcate, am observat și eu că măresc prețul cu ceva timp înainte și după aia spun că au făcut reduceri.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

O politică foarte ciudată a magazinelor. Lumea este deja dezamăgită de ea. Mai exista și inconvenientul livrării foarte târzii din cauza multor comenzi. In fine,om trai și om vedea ce va fi și anul asta insa nu mă aștept la pași revoluționari din partea vânzătorilor.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Sincer, nu mă aștept la ceva wow!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Vorba cuiva, așteptam să ne luăm ceva cu adevărat important, adică o mașină de spălat, un aragaz, etc. Oricum, cea mai mare vânzare a fost la o super mașină, și am făcut un screen shot anul trecut în jurul orei 7.Daca va vine să credeți(!?). :)

N-ar fi exclus!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Una dintre ele chiar a fost cumpărată, dar nu mai știu care. Restul au fost "cumpărate" la mișto, cineva și-a dat date de card false pentru a le face lor o aroganță, sau au anulat comanda după ce au comandat, pentru că la finalul zilei nu mai apăreau vandute, și mi-e greu sa cred că și-au umplut stocul iar. Este interesant și că au vândut lingouri mici de aur cei de la eMag, și au fost la mare căutare, -10% față de prețul pieței. :)

S-a „furat” startul de Black Friday. ANPC: Atenție la falsele reduceri! Unele magazine din România au început deja reducerile de Black Friday. Puteți economisi până la 1.000 de lei pentru un telefon sau 2.000 de lei pentru un automat de cafea. Atenție, însă! Comisarii ANPC avertizează că de luna viitoare, odată ce se vor înmulți ofertele, unii comercianți pot să afișeze la raft reduceri false. Horia Constantinescum, președinte ANPC: "Oamenii trebuie să urmărească produsele de valoare, pe care vor să le cumpere, ca să se asigure că cel puțin în urmă cu 30 de zile, prețul care urmează să primească discount era acela. Nu rare au fost situațiile când prețurile aparent cu discount, erau mărite și apoi scăzute. Echipa noastră de aur a sancționat operatori economici care aveau afișat la raft, profită acum. Și am vrut să aflăm de ce profităm de fapt, și ne-am dat seama că profităm doar de faptul că eram în control în acel magazin." Sursa - https://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/s-a-furat-startul-de-black-friday-anpc-atentie-la-falsele-reduceri-1206707

Flanco au demarat si ei campania Black FraierDay, pentru ca nu am vazut nimic special pe site-ul lor. Doar produse la pretul corect dar prezentate ca fiind super, extra, mega oferte cu reduceri de pana la 80%.

Penibil...

La Altex am văzut azi dimineață cu litere mari VINDEM TOT,
și dedesubt scria...
*reduceri de până la 50% la anumite articole semnalizate. Detalii pe altex.ro :) Mie mi se pare amuzant, și faptul că profita de anumite persoane...!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!