Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Black Friday 2019 la Orange (online si magazine), data si oferte?

Salutare,

Stiu de anul trecut ca Black Friday la Orange a durat o saptamana parca, anul acesta pe ce data va fi Black Friday la Orange?

Tot aici puteti publica si oferta de Black Friday atat pentru online cat si pentru magazine.
Anul trecut v-ati cumparat ceva de la Orange sau ati prelungit vreun abonament, a existat vreo oferta la prelungire, retentie sau in magazine de care ati beneficiat?

Când nu mai poți aștepta Crăciunul Black Friday în familia Frixel

La Orange, Black Friday vine pentru toată familia. Stai cu ochii pe familia Frixel și descoperă ofertele electrizante.

https://www.orange.ro/blackfriday/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (1)

25%

1 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

25% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 4

Salut! Din păcate nu Orange dictează data Black friday, ci eMag, din ce am văzut anii trecuți, iar în acest an la eMag Black Friday va fi pe 15 noiembrie. Probabil va fi o săptămână de oferte inclusiv în magazinul online Orange, dar se așteaptă probabil sa se vadă ce anunță concurența. Anul trecut au fost reduceri (mai mari) la abonamente. Eu aștept să văd dacă Huawei band 3 pro de ieftinește, pentru că abonamentele nu mă incanta deocamdată.

La Orange BF durează cam o săptămână și probabil va începe fie din 22 noiembrie, odată cu cel american și e posibil sa dureze pana la sfârșitul lunii, fie pe 15 noiembrie alături de ceilalți competitori. Anul trecut au fost câteva oferte limitate la Galaxy S8 și pe la iPhone, pe parte de accesorii a fost slaba oferta comparativ cu anul precedent.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ar fi interesanta o oferta prin triplarea punctelor la fidelizare pe 24 de luni. In anii trecuti au fost si reduceri interesante de pret la unele abonamnete, raportat la pretul de lista.

Salutare!
Din câte observ eu, mai este o lună și vreo două zile până atunci ( din 15 noiembrie).
https://blackfriday.ro/magazine/orange/

Se anunță reduceri importante la produse și accesorii. Vom vedea atunci, dar văd că este deja ceva apărut.

Anul acesta as incerca si eu sa cumpar un mobil de la Orange de Black Friday. Daca tot se doreste renuntarea la Mobil 5, as prelungi cu un abonament mai mare cu achizitie de mobil. Cu riscul de a ajunge iar la abonamente mari, macar stiu ca am facut-o din dorinta mea si nu prin impunere. :)

E posibil sa obții ceva avantajos și la Orange de BF, însă trebuie să fi pe fază, sa faci negocierea cu un consultant în acea zi la telefon de la departamentul de retenție.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Inca nu avem nici o veste despre Black Friday la Orange, oare nu se va tine?
Sau se va tine la sfarsit de luna ca i-a luat eMag-ul pe nepregatite cu data de 15? :D

Având în vedere ca EMAG a lansat data ca fiind pe 15 cred ca și la Orange va fi BF tot atunci. Am observat însă că unele magazine online încep și mai repede.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Eu cred că e clar, nu o sa fie Black Friday la Orange weekend-ul asta. In ani trecuți s-a promovat cu mult timp înainte evenimentul.

Și eu sunt de acord, măcar de luni trebuiau să înceapă cu promovarea acestei zile. Poate va fi o săptămână întreagă, cu promoții in fiecare zi. Sper sa fie o surpriză plăcută!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!