Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange Love - noi zone acoperite?

OrangeLove nu este disponibil peste tot. Te afli in astfel de situatie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Eu sunt de părere că nu are servicii mai bune, cat e mai simplu să îți instalezi cablul. In 18 ore au fost la mine și mi-au instalat tot ce aveam nevoie... Nici măcar o zi întreagă nu a trecut. Probabil vor avea de câștigat dacă Orange va îmbunătăți serviciile din punctul asta de vedere, al birocrației și rapidității răspunsurilor.

În zona rurală, chiar dacă Telekom a mai tras fibră optică, Orange nu are acces la infrastructură. Era bine să folosească și ADSL, dar probabil mai lua din cota de clienți activi ai Telekom.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Probabil că după ce vor prelua Telekom, vor trage fibră prin mai multe locuri și vor fi mai ușor accesibili. Ăsta este și scopul achiziției, adică extinderea mult mai mare și susținerea rețelei mobile (4g/5g).

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!