Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange Love - noi zone acoperite?

OrangeLove nu este disponibil peste tot. Te afli in astfel de situatie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Din cate stiu, nu ma aflu intr-o astfel de situatie, doar ca n-am Orange Love.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Depinde la care Love te referi! Dacă te referi la cel prin fibră, ai dreptate, dar nici nu poate fi peste tot. Dar există și Love rural, format din net fix 4g și tv satelit. Eu le dețin pe ambele, în două locații.

https://www.orange.ro/love/client-orange/

Sau:

https://www.orange.ro/love/satelit/client-orange/index.html

Dacă te referi la faptul că Orange își extinde propria fibră și va achiziționa apoi și Telekom fix, da, atunci se va extinde masiv și în alte zone urbane și rurale. Deocamdată, pe fibră, există un parteneriat urban prin care se folosește fibra Telekom.

Eu nu am acoperire în bloc .De altfel e și motivul pentru care am reziliat după 5 ani de chin toate serviciile T .
Tv infect, lipsa fibră, nelimitat internet prin ADSL pe sârmă de cupru comunistă, nelimitat vorba vine, pentru că e limitat la 480 la streaming , internet mobil varză cu amețitoarea viteză de 1,8 Mbs, relații clienți habarniste etc .
Am ales fixele prin RCS RDS, o soluție fericită, și mobile prin Orange, o soluție mai puțin inspirata

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
513 / 750
puncte
Custom field 2

Îmi pare rău că Orange nu are nici fibră în zona ta, dar probabil că după achiziția Telekom, vor investi în fibră optică și acolo!

Fibra + CATV-ul tin exclusiv de Telekom. Daca in locatia ta Telekom nu are infrastructura este destul de clar faptul ca nici Orange nu sa poata furniza serviciul.

Si da, ma aflu intr-o astfel de situatie. Blocul in care stau nu are fibra de la Telekom iar dpv al satelitului sunt intr-un unghi mort si din acest motiv am ales un pachet 3Play de la Telekom cu VDSL + Tel Fix + IPTV. Nu este ccea ce mi-am dorit dar este solutia de compomis.

Am facut o solicitare, cu ceva timp in urma, pentru o discutie cu privirea la o posibila alcatuire a unui pachet Love in combinatia: Internet Fix 4G + TV prin SmartCard + Abonamentele mele actuale de voce. Nu m-a contactat nimeni!

Uf,din păcate nici în zona mea nu exista fibra Orange,însă mă descurc foarte bine cu DTH Orange și cu internetul fix 4G Orange. Uneori mi-aș fi dorit și eu hyper viteze însă de la un timp parca m-am mai liniștit în privința asta. O fi bătrânețea de vina :) Cert este că mă descurc foarte bine cu un 60-70 Mbs constant cu toate conexiunile pe care le am și cu toate activitățile pe care le desfășor zilnic pe net. E bine,ce sa zic.Orange Love e disponibil peste tot,diferă doar conexiunile,fibra sau 4G-satelit.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@ FaraUnID,
Te poți duce într-un magazin Orange și rezolvi problema pe loc, fără să mai aștepți mai mult de câteva zile. Sau și mai simplu, contactezi echipele de teren. Eu cunosc în Pitești o astfel de echipă, care se ocupă rapid și de acte și de instalare. Sigur, merg și în rural!

Eu am 19 ani in retea si vreau sa discut cu cei de la ofertare pentru o oferta personalizata + bonusul de vechime. Plus ca abonamentele mele de voce sunt iesite din perioada minima contractuala.

Ce sa discut cu echipa din teren?

Atunci le scrii la serviciul.clienti@orange.ro și le explici acolo că vrei să fii contactat și să obții o ofertă pe măsura așteptărilor. Nu văd de ce nu ai putea obține ceea ce-ți dorești. Poate o să râzi, dar eu am obținut în ultima vreme mai multe de la Store, decât de la centru.

Adineauri am spus ca am avut o solicitare in acest sens si nu m-a contactat nimeni.

Am fost sunat de Orange dar cu totul alta problema si le-am adus in discutie solicitarea mea. Tipa care m-a sunat nu stia nimic si a promis ca trimite ea o noua solicitare in numele meu si ca voi fi cotactat de catre o persoana abilitata.

Si am ramas in stadiu asta...

Da, nu e peste tot...din pacate. Si pe mine ma interesa la un moment dat. Dar din pacate nu este disponibil unde as avea eu nevoie. Am intrebat deja in Shop si mi-au confirmat.
Cand vor ajunge si pe acolo, si daca serviciile sunt conform asteptarilor, poate fac un switch pe Orange. Pana atunci..mai asteptam. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Nici în micile orașe nu ajunge peste tot, deoarece sunt alti operatori băgați... Sunt străzi și cartiere întregi în care nu ajunge Orange, chiar daca ar fi doritori.

La adresa mea pot beneficia de Orange Love, numai ca pentru moment n-as renunta la serviciile celor de la Digi. Daca pe partea de telefonie sunt slabi, la internet si televiziune in opinia mea stau bine.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!