Întrebare fară răspuns

Ce abonament detii, resurse incluse si cat platesti?

Spune-ne ce abonament ai, resursele incluse si ce ai mai pune in plus daca e cazul: minute sau internet?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Vechi... Orange ME15, cu telefon, 7GB, 300 min internationale si bonus Orange Family, nelimitat national... mai astept putin sa expirae contractul sa vad la ce abonament trec.. Si Orange ME11 fără telefon, de asemenea abonament vechi, dar, la momentul alegerii acestui abonament, daca aveai minim alte 3 abonamente, plăteai abonamentul redus, 6€ in loc de 11€. Si acest abonament are aceleasi resurse, diferă netul, are 10GB in loc de 7..
La fiecare se adaugă netul pentru vechime, desigur..

Eu dețin mai multe abonamente, adică Love rural, Love urban ( în două locații), 4 abonamente de voce, un net mobil și mai am 2 cartele prepay pe cont. Plătesc vreo 350 lunar și am de la 24 gb în sus la fiecare abonament de voce și nelimitată minute și sms-uri. Abonamentele de voce sunt cuprinse între 6 Și 10 euro. Foarte mulțumit!

Start me 8 fără telefon 8 GB internet mobil național, nelimitat minute și SMS naționale, 200 internaționale, plus inca 30 GB internet mobil bonus.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
513 / 750
puncte
Custom field 2

@Mxx, felicitări pentru primele întrebări adresate Comunității!
Ne spui și tu, te rog, ce abonament/ abonamente ai? Și ce utiluzezi cel mai mult? Minute sau Internet? Mulțumim și te mai așteptăm!

Orange Me 16, minute/sms naționale nelimitate, 27 Gb net, bonus internet nelimitat, 300 minute internaționale pe mobil UE și acces în roaming SEE, vreo 6 Gb și telefon P20 pro luat la renegociere în primăvara.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Cred că într-un final asta va ajunge să vândă Orange și toate celelalte companii,internet și poate ceva roaming pentru călători fiindcă în rest cam toate vor fi la fel privind resursele. Acum bonusurile de internet la abonamentele mici sunt destul de mari așa că nu prea mai vad clienți orientandu-se către abonamente mari cu mai mult trafic inclus. Acestea din urmă vor oferi oarecare avantaje la achiziția de telefoane,obtinandu-se,cel puțin aparent,un preț mai mic pentru telefon.
Ca abonamente Orange am mai multe,de voce,internet fix 4G și mobil ,plus televiziune. Fiindcă am prins niste oferte vechi la internetul fix 4G am nelimitat (pe bune :) ). Tot nelimitat am și la internetul mobil însă tot datorita unor promoții.

Eu am cartela, și sunt foarte mulțumit de resursele mele, la opțiunea de 6 Euro, la care se adaugă și faptul că sunt in grupul de suporteri Steaua.

Eu am Orange Me 5 si sunt multumita de acest tip de abonament. Eu am negociat doar dublarea internetului de la 5Gb la 10 Gb si asa cum este n-as mai modifica nimic la el.

100 min intl UE, 3072 MB nat, 880 MB, 2048 MB bonus vechime, din MB nationali mai ai 3423 MB disponibili in roaming SEE, min si SMS nat si roam SEE nelimitat, din resursele de grup mai aveati 102400 MB grup Family, costul suplimentar era 0 EUR

Asta doar pe abonamentul meu. Am in total trei abonamente voce, internet si tv prin fibra. Pe unul din abonamente am 13GB, si pe al doilea 10 GB plus minute etc. Totul la 33€.

Abonamentul meu este de 14€/luna cu internet 15 + 50 GB internet, 300 minute internaționale și nelimitat minute și sms-uri nationale. Cam asta este ce scrie in contractul meu. Ce nu am vazut insa in cost control sunt cei 50Gb de internet si nu inteleg de ce!

Nu îți apar nici în aplicația My Orange?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Da,nu știu despre ce vorbești dar daca ai internet nelimitat probabil din aceasta cauză nu îți mai apare bonusul. Oricum ai internet suficient,sper sa nu îl consumi pe tot :)))

@FlorinD, înainte sa activezi acest abonament ai avut cumva bonus internet nelimitat?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Orange me 10 si pentru ca am 3 abonamente mai am o reducere de 2 euro pentru fiecare numar si fiecare detine 6 G si 3.75 UE.nelimitat sms si apeluri.toate cele 3 abonamente mai au la comun 50 G pentru ca m-am inscris in orange family

Ne-am portat recent, la Orange iar oferta ce ne-a fost facuta (pentru doua numere de telefon) a fost mai mult decat multumitoare, pentru amandoi. Pentru 8 Euro pe luna, fara telefon, primim 38 GB trafic, nelimitat minute / mesaje nationale, 200 minute internationale dar fara roaming (am ales a-l activa, la nevoie). Asta pentru fiecare numar in parte.

@Razvan, da, am avut si inainte activata optiunea de internet nelimitat si cum spunea si @Ascary inca mai am acest bonus activat. Nu tin neaparat la acel bonus, dar stiu ca mi s-a spus de el si ma gandeam ca ar trebui sa apara si acela plus ca mi-ar fi placut daca s-ar fi putut sa donam internet si noi cei de la abonament, sa-l donez si eu! Practic pentru asta as fi vrut sa apara ;)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!