anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este VoLTE posibil pe Pixel 3 (poate si altele din seria Pixel)?

Neaplicabil
Hello!

Cautand detalii despre alte telefoane, am dat peste un topic pe partea Google, care pare creat de un user Orange RO, si care pare sa aiba niste informatii interesante legate de functionalitatea VoLTE pe telefoane care nu sunt in lista de "compatibile".

Postul este in Engleza: https://support.google.com/pixelphone/thread/9696651?hl=en

Voi ce credeti? Ar fi posibil? Cei care aveti Pixeli, ati incercat asa ceva?

O chestie care mi-a atras atentia, este faptul ca mentioneaza ca lui nu-i apare "Enhanced 4G LTE mode". Ceea ce pe al meu Moto apare! Si nu doar ca apare, dar este si activat. De asemenea, in meniul INFO, VoLTE Provisioned este ON! Deci....? Am deja VoLTE?! Si daca da, de ce nu merge? E clar ca mai lipseste ceva.

De asemenea, zice ceva de build.prop, care e pe partea sistemului de operare, si care in mod normal nu poate fi editat. Dar daca e o setare acolo...asta ar fi poate o modalitate de a avea VoLTE pe device-urile astea? Evident, necesita root.

Oricum, eram curios ce parere aveti de chestia asta. In special cei care ati mai incercat artificii de genul asta pentru a avea VoLTE.
10 Răspunsuri 10

Neaplicabil
Telefonul suporta VoLTE, insa depinde daca va functiona si pe reteaua Orange Romania sau nu.

Neaplicabil
Pai...setarile din meniul INFO nu sunt pentru SIM-ul/operatorul pe care il ai in momentul ala in telefon? In cazul asta Orange RO? Acuma ma uitam prin build.prop sa vad daca pot sa-mi dau seama care ar fi setarea la care se referea omul ala. Singurele doua chestii legate de volte par sa fie: persist.mtk_volte_support=1 persist.mtk.volte.enable=1 Si, judecand dupa acel "1" de la final, as zice ca soft-ul pare sa fie deja setat corect pentru VoLTE. De ce anume mai are nevoie ca sa mearga pe Orange RO in mod deosebit? Ai idee?

Razvan
#StarMember
Poate sa setezi un profil VoLTE din Asia, care să fie compatibil cu cel de Orange România. Ar trebui sa faci o sesizare către producător, ca să introducă setările necesare pentru funcționarea serviciului.

eda2k
Cunoscător
Dacă ORO nu acceptă inregistrarea terminalului în rețea, degeaba este compatibil, activat, etc.

Vio73
#StarMember
Dacă nu este/ sunt în lista celor care suportă Volte în mod oficial, este mai greu. Sigur, nu imposibil! Trebuie să te adresezi operatorului și producătorului și poate se rezolvă ceva! El suportă, dar trebuie să primească un upgrade care să includă setările specifice acestui serviciu. Succes!

Neaplicabil
Este mai greu. Si, dupa cum ai zis si tu, nu imposibil. Dovada ca, dupa atata timp...am reusit!! :)) Nu-mi vine sa cred. Mai multe detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2038800-sugestie-adaugare-telefon-lista-device-uri-comptibile-volte Deci, ar trebui sa se poata la fel de frumos si pentru Pixel (sau nu). O sa vedem. O sa mai investighez si va anunt daca reusesc sa-l activez si pe un Pixel.

Razvan
#StarMember
Alview merge și nu a fost înregistrat în rețea, eu zic că problema este tot de la producător.

Razvan
#StarMember
Mi se pare ca pe digi au reușit sa facă disponibil serviciul Volte, inclusiv la One plus, acolo fiind ceva bătaie de cap.

Vio73
#StarMember
Teoretic, dacă telefonul este compatibil, se pot face adăugiri manuale în soft și la unele modele s-ar putea chiar să funcționeze. Dar trebuie făcute cu mare atenție, pentru că se pot crea probleme grave terminalului.

Razvan
#StarMember
Bine, toți ar trebui sa știe când umblă prin soft că pot brickui telefonul, astfel încât devine o cărămidă scumpă pe post de bibelou, de aceea se recomandă back-up înainte de intervenție