Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Când va fi disponibil Samsung galaxy watch active 2 lte 40mm?

Când va fi disponibil samsung galaxy watch active 2 lte model SM-835?
Ma interesează atât la liber cat și la abonament

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Lansarea oficială va avea lor în data de 5 noiembrie, deci, va fi disponibil în magazine la vânzare după această dată.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut! Nu știu dacă va fi inclus in oferta, cel puțin momentan. Cred că prima data va fi lăsat să se vadă dacă prinde la public sau nu. Cam așa s-a întâmplat cu toate smartwatch-urile lansate până acum. Au apărut în oferta la 3-4 luni de la lansare, dar nu toate modelele.

Din pacate, noi, fiind tot clienti, nu stim sa raspunsul la astfel de intrebari.. Rabdare :).. Cu siguranta, cand se va sti ceva, vor aparea si in comunitate informatii..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Și eu îl aștept. Nu că de Galaxy watch active as fi fost dezamăgit dar parca este un pic prea feminin pentru mana mea. Sper că de Active 2 sa fiu mai mulțumit,daca nu rămân cu bătrânul Frontier S3 :)

Probabil când va considera Samsung că merită să fie lansat și în Sud-Estul Europei, probabil la câteva luni distanță față de lansarea din Korea de Sud.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Emag-ul il are deja: https://www.emag.ro/ceas-smartwatch-samsung-galaxy-watch-...

Asa ca intrebarea pare sa fie strict pentru managerii de marketing Orange. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

L-am văzut și eu la eMag, dar inițiatorul vrea să îl ia la abonament (sau in rate), deci să își amortizeze costurile intr-o oarecare perioadă, ceea ce este o opțiune rezonabilă, mai ales dacă poate beneficia și de o oarecare reducere.

Probabil când vor negocia cu furnizorul/importatorul oficial din România. Emag, poate aduce și produse destinate și pentru alte piețe, în afară de Europa. Merita sa faci abonament doar pentru acest ceas?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Sincer,nu :) Te plictisești destul de repede. Dacă îl mai iei și în rate atunci e dezastru :)) Spre sfârșitul ratelor ajungi sa te juri că nu mai faci o astfel de rata în veci. Ceasurile se depreciază mai rapid ca telefoanele ori când acestea costa aproape cat un telefon (bun) parca nu prea îți convine. Părerea mea ! :))

Dragilor! Cei care a-ți spus ca eMAG ul deja îl are, verificați mai bine specificațiile sa vedeți ca nu este vorba de versiunea LTE... Am mai văzut site-uri în România care pretind ca îl au în stoc neștiind nici măcar ca cel cu lte este din otel inoxidabil, 1.5Giga memory ram și modelul neapărat sm-r835.
Deci atenție și voi!

Oups! Asa e. Greseala mea. Mi-a scapat din vedere faptul ca modelul de la emag este WiFi, nu LTE. Imi cer scuze. :)

Intr-adevar, varianta LTE nu prea e de gasit...momentan.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@arsradu, un detaliu important, mi-a scapat si mie. Poate si pentru faptul ca eu pe al meu il folosesc doar pentru numarare pasi/calorii/distanta, si nu am nevoie de cartela sim. :)

Lansarea oficială va avea lor în data de 5 noiembrie, deci, va fi disponibil în magazine la vânzare după această dată.

Mulțumesc DanielaH. Am rugămintea sa ne spui si noua sursa de unde ai aceasta informație, eventual chiar sa o listezi aici cu link-ul dacă se poate. Deoarece doresc sa evidențiez răspunsul tău ca SOLUȚIE. Mulțumesc!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!