Întrebare cu răspuns(uri)

Pot adauga un numar prepay in contul meu My Orange?

Mama mea are o cartela prepay.Pot adauga nr.de telefon in contul My Orange pe care il detin pt.a beneficia de bonusul la reîncarcare tinând cont de faptul ca eu fac reîncarcarea cartelei?

Salut @Romeo,

Poți sa adaugi orice număr in contul My Orange, trebuie doar sa confirmi codul primit prin SMS. Astfel, atât tu cat si numărul de prepay veți primi extrabenefici.
Pe viitor încearcă te rog sa adaugi un titlu mai adecvat întrebărilor tale, in cazul tau un titlu ca "Pot adauga un numar prepay in contul meu Orange pentru a beneficia de bonusuri la reîncărcare?" este mult mai potrivit si va ajuta viitori utilizatori sa nu mai puna aceeași întrebare si sa găsească răspunsul mai rapid. Un moderator ne poate ajuta in acest caz.
@vio73, informația publicată de tine nu mai este de actualitate. Nu mai este nevoie sa trimiți SMS la numărul 599. Te rog verifică calitatea si validitatea informației înainte să postezi.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

E o idee sa se gestioneze pe un singur cont mai multe cartele(mai ales pt a ajuta batrînii care nu au cont My Orange sau nu se pricep sa il gestioneze)

Poți să adaugi cate numere dorești, urmând pașii standard. Ideea este de a ușura accesul la reîncărcari/plati, printre altele.

Da sigur ca da, numai ca trebuie să fi în posesia acelui număr când îl vei adăuga în My Orange, deoarece va trebui să introduci un cod de confirmare primit prin sms.

Cu siguranță poți, fără nicio problemă. Dai un sms fără text la 599 și vei primi un cod prin sms și acesta va trebui introdus, ca să fie valid, în 15 minute dacă nu mă înșel.
Oricum ai mai jos toți pașii pe care să-i urmezi!
https://www.orange.ro/help/arhiva/contul-meu/cum-adaug-un...

Succes!

Ok, mulțumesc! Ultima dată eu așa am procedat ( anul trecut). Oricum, pașii apar imediat, atunci când încerci să adaugi numărul.

Romeo, chiar este indicat sa adaugi un număr de prepay in contul meu. Frecvent, beneficiezi de oferte dacă reincarci on-line. In plus, îți gestionezi mai ușor resursele. Dacă vrei sa adaugi aceasta cartela, mergi pe accesarea contului meu din varianta de desktop. Din aplicație nu merge.

Da, poți .Dar dacă ai 3 luni minimum de când ești abonat .
La intrarea în Orange nu te bucuri de prezumția de bonitate nici macar la un 28 de lei cât e o încărcare minimă de 5 euro .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
513 / 750
puncte
Custom field 2

@Romeo, ai reușit să adaugi numarul PPY în contul tău My Orange? Te-au ajutat răspunsurile celorlalți membri ai Comunității?

Am incercat de mai multe ori si ieri si azi si pana la urma am primit mesaj pe telefonul mamei cu o serie care trebuia introdusa in contul meu cand adaugam nr de tel si care e valabila doar 15 secunde.Multumesc tururor pt sfaturi si suport!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!