Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cel mai bun telefon pentru poze

Din experienta voastra ce telefon recomandati pentru poze? Sunt pasionata de fotografie si sunt in cautarea unui telefon performant pe care, pe langa folosirea lui uzuala sa-l folosesc pentru fotografii mai profesionale sa zicem.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Am testat puțin un P30 Lite pentru niste poze, in parc, într-o seară... Au ieșit foarte detaliate și exacte, mi s-a părut că este un telefon super pentru poze, pentru cei cu buget mai redus...

Oricare telefon face poze bune; asta depinde de preferințele tale și mai ales de buget. Cu cît telefonul este mai performant, claritatea pozelor este mai bună și culorile mai naturale.

¹iphone xs

daniel_costel
daniel_costel

daniel_costel

User level
Nivel
1
202 / 750
puncte
Custom field 2
daniel_costel

Salut Cathy, nu stiu daca ai reusit sa iti gasesi un telefon pentru poze pe placul tau dar daca inca esti in cautare iti pot recomanda articolul nostru despre cele mai bune telefoane cu camere performante (https://www.neaplacut.ro/cele-mai-bune-telefoane-cu-camer...) . Daca vrei cel mai bun telefon in termeni absoluti, probabil cea mai buna optiune ar fi Google Pixel 4 sau iPhone 11 Pro Max. Totusi in articol noi am incus si cateva modele mai ieftine. Spor la cautat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!