anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai bun telefon pentru poze

Cathy
Explorator entuziast
Din experienta voastra ce telefon recomandati pentru poze? Sunt pasionata de fotografie si sunt in cautarea unui telefon performant pe care, pe langa folosirea lui uzuala sa-l folosesc pentru fotografii mai profesionale sa zicem.
37 Răspunsuri 37

Neaplicabil
Hello Cathy! In experienta mea de pana acum (si intamplator si pe mine ma pasioneaza fotografia), iti recomand un iPhone. 🙂 Mai vechi sau mai nou, asta conteaza mai putin. De asemenea, tine de bugetul pe care il ai. Acuma, evident, un telefon mai nou va avea performante mai bune. Dar ca idee generala, un iPhone. Asta ar fi recomandarea mea. Exista si variante in caz ca nu-ti place sistemul de operare oferit de Apple si vrei ceva de pe partea Android. In cazul asta, un Pixel (2/ 2XL/3 de exemplu), zic eu ca ar fi o alegere buna. In mod normal, pentru fotografie profesionala, eu unul as recomanda un DSLR. Dar intrucat sunt destul de grele, si mai ales intrucat ai specificat din start ca vrei sa fie telefon, nu aparat foto dedicat, cam astea ar fi variantele care imi trec mie prin minte in momentul asta.

teacher_
#StarMember
Eu am fost la un fotograf profesionist in vizita... Și mi-a arătat (anul trecut) un album făcut doar din poze de la iPhone 5.... Arata super! Nici nu mi-am dat seama la început despre ce aparat era vorba..! Cred și eu că iPhone sunt destul de tari, dar și Huawei P30/Pro, chiar și Lite se comporta bine la poze.

Ascary
Campion certificat
Așa este , piața DSLR-urilor a scăzut. Acum aceste aparate mai sunt achiziționate de profesioniști,iubitori de fotografie sau cei care lucrează în domeniu.Inainte când fotografia făcută cu telefonul era jalnică,DSLR-urile sau Bridgeurile se vindeau bine mai ales că toată lumea pleca în concediu și vroiau sa imortalizeze momentele importante. Foarte rar mai vad pe câte cineva cu aparatul atârnat de gat. In fine,referitor la întrebare recomand Samsung de la S7 in sus dar nu și S10. Nici Note 10 nu îl recomand la fotografie. Note 9 da.

Vio73
#StarMember
Bună Cathy! Dacă ar fi după mine, așa cum zice colegul Ascary, aș alege gama Note, mai precis 9, de la Samsung. Am citit însă un material, care spune cam așa: https://blog.catmobile.ro/top-5-telefoane-cu-cea-mai-buna-camera-foto-2019/ Dar mi-am adus aminte după ce am citit materialul, că am testat prin primăvară Huawei P 30 pro, în cadrul programulul de testare de la Orange și am avut în perioada aceea, pe la mine invitat un fotograf profesionist, care mi-a spus că se apropie la poze de Nikon-ul lui (un DSLR destul de scump). Sigur, asta după ce i-a făcut ceva reglaje. Acum, fiecare alege cum poate și crede! Succes!

Razvan
#StarMember
Huawei P30 Pro este cel mai bun telefon pe parte de fotografie, inclusiv noaptea. Pe parte de video, cea mai buna stabilizare o găsești la telefoanele produse de Apple, gama IPhone X, 10, 11.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru un pasionat de fotografie cel mai bun telefon este un DSLR sau Mirrorless. Asta daca vrei fotografii de calitate. Ca si persoana pasionata de fotografie, cunosti faptul ca o fotografie de calitate se obtine cu ajutorul senzorilor, obiectivelor, lentilelor, blitz si nu cu zecile de Mpx cu (,) care se rostogolesc telefoanele mobile varf de gama. Un telefon mobil ramane un telefon mobil indiferent de numarul de camere din dotare. Am citit faptul ca foarte multi recomanda telefoane de 3000 - 4000 lei. Cam in aceeasi bani cumperi in DLR din gama entry spre mid range si care bate orice telefon la capitolul fotografie.

Ovidiu_1
Junior entuziast
Huawei P30 Pro

Romeo_
Senior certificat
Buna,sustin ideea lui FaraUnId,poate sa fie cat de bun telefonul dar aparatul foto ramane top pt fotografii.Daca esti pasionata o sa observi diferentele dupa ce compari fotografiile facute cu un tel si cele facute cu un aparat foto bun.Eu am un prieten fotograf si am pierdut un pariu pe aceasta tema.Mi-a demonstrat cu poze diferentele majore la detalii,distanta.

DanielaH
Moderator
@Cathy, dacă te-ai hotărât asupra telefonului, întoarce-te, te rog, în Comunitate și împărtășește cu noi experiențele tale cu noua achiziție.

Razvan
#StarMember
DSLR-ul rămâne cea mai bună opțiune în materie de fotografie, însă e un aparat voluminos, mare și greu, pe când telefonul îl ai la îndemână mult mai ușor și poți imortaliza pe loc, un peisaj sau ceva te impresionează pe moment.

Vio73
#StarMember
E foarte adevărat, dar întrebarea era legată de telefoane.

Melek
Junior entuziast
Un telefon care face poze foarte frumoase este Samsung Galaxy S7 Edge. a fost si unul dintre motivele pentru care l-am achizitionat. Prietenele mele intotdeauna cand suntem la petreceri sau ne intalnim imi spun sa fac eu poze cu telefonul, ca ale mele ies mai frumoase. Acuma bine, daca vorbim de poze profesionale, si eu sunt de parerea ca fiecare obiect a fost creat pentru scopul sau bine determinat, si in acest caz, un telefon, nu o sa poata depasi niciodata, un aparat foto profesional, oricat de performant ar fii el, si orice marca ar fii el. Telefonul a ajuns sa fie un buchet de mai multe necesitati, si nu are cum sa exceleze sau sa depaseasca, obiectul de la care a pornit acest buchet, adica: un calculator, un aparat foto etc.

Ascary
Campion certificat
Așa este Melek,S7 Edge a fost creme de la creme in materie de fotografie. Încă mai am și acest telefon și îl folosesc cu plăcere pentru poze. Incredibil de superbe pentru un aparat foto integrat în telefon.

DanielaH
Moderator
@Melek, și eu folosesc tot un S7 Edge și sunt foarte mulțumită de pozele pe care le fac cu el.