Întrebare fară răspuns

La cartela prepay se poate introduce cardul in My Orange pentru a se reînnoi optiunea automat?

Salut,la cartela prepay exista posibilitatea de a introduce in My Orange cardul pentru a se reînoi optiunea automat?Va multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Nu se pot introduce numere de carduri în aplicația My Orange, din câte știu eu. Poți doar sa activezi reîncărcare lunara de pe un număr de abonament.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Tranzactiile cu cardul din My Orange sunt procesate prin Romcard, din cate am putut eu sa vad. Orange nu detine datele cardului tau.

Cu toate astea, ideea implementarii unui sistem de plata recurenta (evident, cu acordul userului) mi se pare foarte buna! Si...cred ca s-ar putea face.

Radu,stiu ca Orange nu detine datele cardului meu.Dar ar fi buna ideea atat pt.clienti pt ca s-ar alimenta direct de pe card si optiunea se actualizeaza automat(clientul e relaxat ca nu uita sa o activeze) cat si pt Orange - plata se face direct si sigur.

Da, pai de-aia am zis ca e o idee foarte buna. Si...cred ca ar merge si pentru plata facturilor la abonati (in caz ca nu exista deja chestia asta).

Adica, atata timp cat ai data la care optiunea se activeaza automat (daca ai credit in cont), sau data emitenta la factura, nu vad de ce n-ai putea sa faci un sistem care sa-ti dea voie sa platesti in fiecare luna, la timp, datoriile.

De asemenea, o alta treba foarte cool care se poate face, si asta e folositoare in special in cazul in care tu iei salariul la o anumita data, si factura ti se emite intr-o perioada a lunii in care de obicei ramai fara bani, si inca nu s-a emis factura, deci nu stii cat ai de plata (dar poti sa apreciezi bazat pe cat consumi in general, si cat costa abonamentul in sine): incarcarea contului cu o anumita suma de bani (aproximativ cat sa acopere factura).

Cu alte cuvinte, ti-i transferi in cont cand ii ai, si ti se retrag cand e nevoie.

Acuma, exista si posibilitatea in care un user se poate sa aleaga sa nu plateasca chiar in momentul in care i se emite factura, sau in momentul in care ii expira optiunea.

De-aia cred ca treaba asta trebuie implementata ca o optiunea pentru care userul isi da acordul. Daca stie ca lunar ar putea sa aiba banii aia in cont, la data la care ii expira optiunea, sau se emite factura, atunci da, poate sa-si activeze chestia asta. Daca nu, sau daca are alte prioritati in momentul ala, pur si simplu nu o activeaza si cu asta basta.

Si daca o are activata si nu se poate face plata, sa-i trimita un mesaj pe telefon (sau email) in care sa-l informeze de chestia asta.

Deci da...eu zic ca se poate face. Si cum am zis si mai sus, mi se pare o idee buna. :D

Cred și eu că este o idee buna, doar că de regulă, se cere parola 3d cam la fiecare tranzacție... Ori daca activezi plata recurenta nu prea poti să pui parola 3d... Probabil este un impediment peste care s-ar putea trece.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Teacher, cu siguranta exista. Din cate stiu eu, la platile recurente nu iti cere nimic. :) Dar se poate sa-mi scape mie anumite detalii.

Asa cum nu introduci parola la subscrierea Spotify de exemplu, tot asa n-ar trebui sa-ti ceara parola de fiecare data cand faci plata recurenta a facturii sau incarcarea cartelei cu credit pentru activarea optiunii.

Cardul meu apare in My Orange, daca incerc sa platesc factura online, dar, nu cred ca merge reincarcarea automata decat dupa un abonament. Daca ar merge ai scapa de o grija, nu stiu cat de utila o considera lumea... plus ca ar mai trebui sa ai si bani pe card la data cand trebuie facuta reincarcarea.. ca se mai intampla sa apara si chestii neprevazute..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Din cate stiu nu se poate introduce in aplicatia My Orange un card pentru plata automata lunara a unei optiuni. Avand abonament nu mi-am pus aceasta problema, fiinca incarc rar si atunci selectez plata in factura.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!