Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Sugestii Comunitate Orange

Salut! :)

Pe masura ce folosesc mai mult si mai des Comunitatea Orange, incep sa-mi dau seama ca am nevoie tot mai mare de anumite features, unele care sunt deja foarte comune pe platformele de forum.

De exemplu, mi-ar placea o sectiune de Tutoriale unde chiar daca nu s-a postat o intrebare in sensul asta, oamenii sa aiba deja raspuns. Sa stie cum se face una si alta. Astfel incat, atunci cand se va pune o intrebare, sa putem sa dam foarte frumos link catre tutorial si oamenii sa-si poata rezolva singuri problema. Mai ales daca e o chestie care pare sa revina in intrebarile userilor.

Pentru asta insa, trebuie sa avem optiuni de formatare in pagina. Sa putem sa scriem cu bullet points (cu optiune in sensul asta, nu folosind trick-uri html), sa putem aranja imagini si text intr-un format care sa fie usor de inteles si urmarit. Sa putem aranja imagini in interiorul post-ului. Inainte sau dupa un calup de text. Altfel o sa fie o nebunie sa citesti un tutorial, mai ales ca probabil va fi destul de lung.

Am lasat topicul cu titlu general intrucat as vrea sa stiu ce sugestii ati avea si voi pentru Comunitate.

Nu stiu daca a mai fost deja deschis vreun topic in sensul asta (daca da, imi cer scuze si rog un mod sa inchida/stearga topicul asta). Nu ma intereseaza sa spamez aiurea Comunitatea. Am incercat sa gasesc ceva similar si nu prea am reusit. Stiu sigur ca s-au tot discutat fragmente similare ici si colo. Ma gandeam sa le avem pe toate intr-un singur loc.
Astfel incat topicul asta se adreseaza tuturor sugestiilor pe care le aveti cu privire la platforma/site-ul Comunitatii Orange.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Sugestiile se vor fi implementate mai devreme sau mai tîrziu; totuși trebuie să le dăm celor de la Orange timpul necesar pentru a discuta și de a ajunge la o soluție finală.

Asa cum in secțiunea help sunt multe tutoriale, tot asa sunt multe întrebări care își găsesc răspuns pe Orange.ro.Recomand frunzarirea deasa. Informația e putere. De asemenea, unele situații punctuale pot fi rezolvate doar după apel la 300.

Sigur Theodor,însă până la apel incercam sa ne ajutam între noi,apoi după caz apelam 300 sau folosim chatul My Orange cu Djingo

Hello!

Am revenit cu alte cateva idei de implementare pentru platforma Comunitatii. :)

Daca ai dat click pe Raspunde, pe langa faptul ca iti pune campul de text tocmai sus de tot sub intrebare, mai ai in continuare un buton de Raspunde jos de tot (cel pe care ai dat click initial).

Problema e ca, daca din intamplare dai scroll pe pagina, de exemplu ca sa vezi ce mai scria omul caruia vrei sa-i raspunzi, si dai din greseala pe butonul de jos...se sterge tot ce ai scris si trebuie s-o iei de la capat.

Sugestiile ar fi:
1. din moment ce exista deja un buton de Raspunde sub campul de text, n-are rost sa fie afisat si cel de dedesubt, decat daca eventual userul se razgandeste si da Anuleaza.
2. putem sa le pastram pe amandoua, dar atunci cand se apasa cel de jos, sa-i faca frumos redirect inapoi in campul deja deschis, pastrand evident textul scris pana in acel moment.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Pentru acces usor in Comunitate,fara logare chiar si dupa 24 ore (punctele de logare intra chiar si fara delogare) ,text lizibil,scroll fara probleme recomand pentru mobil browserul Opera.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!