Întrebare cu răspuns(uri)

Puncte slabe Orange

Am discutat, in mare parte, doar despre punctele tari ale acestei mari companii, însă au existat și puncte slabe descrise in topicurile lansate aici, in comunitate. Toate construiesc și ajuta compania Orange. Are Orange puncte slabe(Acele probleme care nu s-au rezolvat niciodată oricâte sesizări ați făcut.)? Eu pot spune ca un punct slab ar fi doar acela cu semnalul slab in anumite zone.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Aici sunt multe de spus și fiecare dintre noi poate fi subiectiv în funcție de necesități/păreri/preferințe.
Părerea mea este că:

  • ar putea să se extindă mai mult în unele zone cu 4g/4g+, pentru că 2g/3g sunt cam depășite (mă refer la densificare);
  • ofertele la abonare/prelungire/portare ar putea să includă mai multe resurse de internet;
  • există o oarecare indiferența față de clienții vechi și interes față de potențialii clienți noi, care sunt mult mai volatili;
  • sunt oferte relativ slabe la abonamente în comparație cu prepay-ul;
  • ar trebui un program de fidelizare mult mai bun, cu praguri de vechime, care să includă beneficii mult mai consistente;
  • lipsa propriei infrastructuri de fibră optică la nivel național nu permite instalarea internetului de mare viteză și în zonele rurale situate la distanțe mai mari față de orașe;
  • ar trebui verificate și rezolvate problemele de acoperire mai rapid, mai ales când acestea sunt semnalate de către clienți, etc.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (11)

92%

11 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

92% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Ai dreptate

daniel_costel
daniel_costel

daniel_costel

User level
Nivel
1
198 / 750
puncte
Custom field 2
daniel_costel

Pentru cei ce stau în țară este mai avantajos la abonament ,însă pentru cei ce călătoresc in afară prepay este mai rentabil și mai sigur,parerea mea.

La momentul acesta aș mai adăuga și lipsa unor abonamente de net fix 4g/5g cu trafic nelimitat sau mult mai mare și lipsa programelor National Geographic din grila satelit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!