anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Neva Zen

FaraUnID
Campion certificat
În aceasta toamna grupul Orange a lansat sub sloganul "Indrazneste sa alegi" NEVA, o nouă gamă de telefoane sub marca Orange. Cele 5 telefoane din această gamă au fost concepute pentru a vă satisface toate aşteptările. Experţii Orange au utilizat cele mai bune tehnologii pentru ca tu să te bucuri de ceea ce e esenţial.
Designul, performanţa, fluenţa, siguranţa şi încrederea sunt stâlpii de bază ai gamei Neva. Pentru a asigura o experienţă bogată, adaptată nevoilor tuturor.
Dupa Orange Neva Play https://comunitate.orange.ro/questions/2088838-orange-neva-play-aka-zte-blade-v10-vita a venit si randul lui Orange Neva Zen sa intre in portofoliul Orange Romania.
Orange Neva Zen vine echipat cu:
- Display LCD TFT cu diagonala de 5,45 inchi si rezolutia de 720x1440 pixeli;
- Procesor Spectrum SC9863A cu 8 nuclee ce ruleaza la frecventa maxima de 1,6 GHz;
- Camera principala 8 MP f/2.0;
- Camera frontala 5 MP;
- Memorie RAM 2 GB;
- Spatiu de stocare interen 16 GB;
- Slot card memorie microSD pana la 256 GB;
- Sistem de operare Android 9;
- conectivitate/viteza 4G+;
- Wi-Fi, Bluetooth, NFC, Modul GPS;
- Dual SIM;
- Rezistent la apa si praf IPS2;
- Compatibil RO-Alert: actualizare la ultima versiune de software;
-Tip mufa incarcare micro USB;
- Baterie nedetasabila de 2600 mAh;
Deoarece Neva nu este doar un telefon, Orange îţi aduce multe beneficii. Mulţumită lui Neva Zen te poţi bucura de posibilitatea de a tipări gratuit 30 de fotografii cu ajutorul aplicaţiei Cheerz până la finalul lui Septembrie 2020.
Datele vorbesc de la sine, Orange Neva Zen este un telefon de buget din gama entry level, un telefon destinat utilizatorului care nu cere si care nu asteapta prea multe de la un telefon mobil sau ca si telefon de back-up.
Orange Neva Zen este comercializat la pretul de 118.71 lei impreuna cu abonamentul Orange Me 11 incheiat pe 24 de luni, in 24 de rate lunare de la 16,62 lei / luna impreuna cu abonamentul Oranhe Me 8 Start sau la pretul standard de 422 lei.
Pagian dedicata Orange Neva Zen https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/orange-neva-zen-16gb-dual-sim-black
14 Răspunsuri 14

teacher_
#StarMember
Super tare. Sunt curios cine le produce. La caracteristici nu sta rău, poate memoria și bateria se puteau puțin mai mare... 2600 mAh este cam puțin. Probabil se vor găsi cumpărători și pentru el, pentru că arată bine, și are și preț mic de lansare.

FaraUnID
Campion certificat
Tind sa cred faptul ca vorbim tot de un telefon produs de ZTE si rebrand-uit de catre Orange.

Razvan
#StarMember
Tot chinezii sunt la putere, sa aibă grija sa nu-l supere pe Trump, ca rămân fără suport google ca Huawei.

teacher_
#StarMember
Sincer, nu mi-aș lua asemenea telefon. Poate mamei mele i-ar placea, ca un prim telefon de genul ăsta, mai puțin sofisticat și fără prea multe aplicații, cred că tine. In alta ordine de idei, va rog sa terminați cu tachinările, și să ne concentrăm pe ce avem de făcut aici. Multumeeeeesc! 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Asta am mentionat si eu, vorbim de un telefon din gama entry, fara prea mari pretentii, cu specificatii modeste destinat utilizatorului mediu care pune accent pe functiile de baza ale unui smartphone. Ca si in cazul lui Orange Neva Play tind sa cred ca si acest Orange Neva Zen a fost gandit pentru a fi oferit la abonament nou si / sau la retentie, deoarece nu merita cca 400 de lei pret standard, cu atat mai putin pe un smartphone cu acumulator de 2600. Adica in aceiasi bani gasesti alternative ceva mai bine echipate.

Laura_cio
Senior
Mulțumim de informație, FaraUnID! Nu ma impresionează telefoanele produse de Orange. Sunt slabe ca și performanța, dar sunt foarte bune pentru acele persoane care nu vor tehnologie avansată și au si un preț accesibil.

Ascary
Campion certificat
Ai dreptate Laura,segmentul de cumpărători al telefoanelor performante este undva la 20% ,restul fac parte din categoria clienților obișnuiți care își cumpără telefoane fara prea multe pretenții,adică cei mai mulți. Pentru ei sunt produse aceste telefoane,ieftine și bune . Daca uneori sunt oferite și gratuit cu un abonament cu atât mai bine.

FaraUnID
Campion certificat
Bine, produse de Orange este cam mult spus. Sunt telefoane produse de ZTE, dar personalizate de Orange. Adica au un firmware realizat "pe comanda" pentru Orange. Per ansamblu telefoanele ZTE sunt relativ ok, daca le gasesti la pretul corect. Cei de la ZTE au si varfuri de gama cu 256GB spatiu de stocare, 12GB RAM, acumulator de 5000, camera de 48 Mpx, etc. Ce-i drept aceste telefoane custom, parca au frana de mana trasa comparativ cu modelul original si o spun din propria experienat deoarece, in trecut am avut telefoane HTC rebranduite de catre Orange in SPV. Parca cele rebrand-uite se miscau ceva mai greu fata de HTC-urile curate.

Laura_cio
Senior
Da, Ascary, au piata lor de desfacere. Mai sunt și acele telefoane cu butoane mari pentru bătrâni.

Ascary
Campion certificat
Cunosc cel puțin doi bătrâni care nu se mai mulțumesc cu telefoane clasice. Prefera smarturile (care oricum nu sunt cumpărate de ei). Nu cred că sunt preferate de bătrâni,atâta doar că telefoanele clasice sunt muuult mai ieftine. 🙂

Razvan
#StarMember
Din păcate, lipsesc telefoanele clasice cu taste și acces minim 3G. Unii mai puțin informați și cu un buget redus se vor bucura de noile telefoane Orange.

Miha_Z
#StarMember
Aceste telefoane le vad ca fiind achizitionate de cei cu un buget mai redus fie la liber, fie integrate in pretul unui abonament. Ca dotari e slabut, dar e relativ bun pentru persoanele mai in varsta care vor sa avanseze de la telefoanele cu taste si sa aiba Facebook si WhatsApp.

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos! Eu zic și cred că trebuie prezentate o gamă largă de produse pe care le are Orange, atât cele de top, cât și cele făcute pentru utilizatori care nu au buget mare alocat pentru așa ceva sau pur și simplu nu vor să dea mulți bani pe un telefon. Oricum, nici cele branduite de Orange nu sunt de aruncat, ci chiar îți poți face treaba cu ele. Probabil că stau foarte bine în raportul calitate- preț!

Jay
Campion certificat
La pretul standard nu l-aș achiziționa, dar, cred ca merge pentru o persoana cu mai putine pretenții, indiferent ca pretențiile sunt mai putine din cauza dezinteresului pentru anumite site-uri sau din cauza vârstei.. ar fi mers si mai bine dacă ar fi avut o memorie mai buna si mai mult spatiu se stocare, dar, e bine ca spatiul poate fi îmbunătățit.. Un lucru bun care-l ajuta cred ca este si faptul ca are NFC.. am văzut persoane de diferite vârste care fac plata cu telefonul..