Întrebare cu răspuns(uri)

Cum blochez intrarea unui apel cu număr necunoscut pe IPhone?

Salutare, Comunitate! Vin cu o rugăminte către voi. Aseară, la miezul nopții, când îmi era somnul mai dulce, am fost trezita de telefon. Ma uit la ecran și văd ca afișează apelant necunoscut. Sunt ani de când nu am mai primit un astfel de apel. Nu am răspuns, m-am băgat din nou in pat cu gândul ca in zori sa caut o modalitate ca sa blochez astfel de apeluri. Am descărcat vreo trei sau patru aplicații care promit acest lucru, am citit tot felul de sfaturi, am incercat, măcar, sa setez telefonul ca sa nu sune la apeluri necunoscute. Degeaba! Pot sa blochez numere de telefon dar nu apeluri necunoscute. Așadar va cer, din nou, ajutorul, va rog! Am un telefon model Ipohne 7. Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Daca ai iOS 13 (probabil ca exista si in versiuni mai vechi), dar iPhone 7 are update de iOS 13 (acum 13.1.2), ai o optiune in Settings -> Phone -> Silence Unknown Callers. Nu e chiar blocat apelul, dar cel putin nu mai suna. Si, daca am inteles eu bine, redirectioneaza apelul catre casuta vocala si ti-l adauga in apeluri recente.

 

Descrierea optiunii zice asa (tradus din Engleza, intrucat mi-e prea lene sa trec telefonul pe Romana :D ):

"Apelurile de la numere necunoscute vor fi trecute in mod silentios, trimise catre casuta vocala si afisate in lista de apeluri recente.

Apelurile primite de la persoanele din lista de contacte, apeluri recent efectuate si Sugestii Siri vor continua sa sune."

 

O alta variantă ar fi din Settings -> Phone -> Blocked - dar trebuie creat un contact pentru acel numar.

 

Eu unul imi inchid telefonul pe timpul noptii, din doua motive:

1. bateria

2. nu vorbesc in somn :)).

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (18)

Da (14)

44%

14 membri au votat cu DA

18 membri au votat cu NU

44% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Pe iPhone nu poti bloca (deocamdata) cu nicio aplicatie pe cei care suna cu "apelant ascuns" Daca activezi din setari "blocare apelant necunoscut" nu vei mai primi apeluri nici de la numerele pe care nu le ai in agenda sau in istoricul apelurilor. Vei putea fi sunat doar de numerele din agenda...sau din istoricul apelurilor

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!