Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce părere aveți ca pe contul Orange Money să se poată cumpăra sau vinde criptomonede?

Cum ar fi să ai la Orange un portofel cu criptomonede, să poți primi bani în criptomonede pe el și sa poți face transfer din criptomonede în lei pe cardul Visa de la Orange și dacă folosești cardul Visa de la Orange să fi răsplătit cu Satoshi de Bitcoin?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Criptomoneda nu este o monedă oficial recunoscută la nivel mondial, e doar speculativ, fără acoperire economică în piață.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Lumea este încă reticenta la a direcționa lichiditățile de bani strict către carduri și banking, cu atât mai mult nu se vor îngrămădit cei 15.000 de utilizatori de Orange Money sa investească în criptomonede.
Nici pe Revolut, care a implementat acest serviciu de ceva timp, nu se grăbește lumea sa pună la saltea criptomonede.
Caracterul speculativ este încă mare, multa lume nu înțelege dinamica unui Bitcoin, Ripple sau Ethereum, iar fluctuațiile sunt foarte mari de la o zi la alta ( 10-12 % este foarte mult comparativ cu 0,05-0,7 cât e dinamica la o valuta comuna).
În plus, sunt deja foarte multe monede virtuale (cred ca undeva la 20) și îți trebuie ceva timp și îndemânare dacă vrei sa obții un profit de pe urma lor.

Nu cred că se va implementa așa ceva în România.Nu în viitorul apropiat. Desigur,ideea este lăudabilă însă suntem departe noi românii de a folosi așa ceva în tranzacții. Doar pe site-urile de plati străine am mai văzut la modalitatea de plata și criptomoneda.

Orange este o companie al carei domeniu de activitate se regaseste in sfera telecomunicatiilor si nu a criptomonedelor care nu sunt bani, sunt foarte volatile și nu se bazează pe nimic.

O chestie putin cunoscuta si folosita la noi.Nu cred ca va prinde ideea din moment ce acest aspect nu vizeaza majoritatea clientilor si nu vad cum i-ar putea ajuta pe clienti / imbunatati situatia dintre client si Orange.

Criptomonede? Utopic. Nu e cazul sa amestecam o sursa nesigura, cu serviciile de telefonie mobila, pentru că, in caz de faliment sau de scădere, toți și-ar pierde încrederea în Orange, sau in orice companie de profil.

Slabe sanse ca Orange sa se implice in tranzactii de Criptomonede.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Din start e o idee fara viitor, cu atat mai mult cu cat discutam despre Orange, a carei activitate principala e furnizarea de servicii de comunicatii electronice.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!