Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Posturi de televiziune regionale in grila de programe tv?

Credeti ca ar fi benefic ca in grila de programe tv sa fie acceptate și posturi de televiziune regionale?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Cu foarte mici exceptii, posturile tv locale sau regionale nu sunt altceva decat o unealta de propaganda politica.

Cam toate posturie tv locale / regionale sunt detinute (mai mult sau mai putin in acte) de catre tot felul de personaje politice pentru a arunca cu noroi in opozanti si pe post de masina de spalat banii pentru ca aceste posturi tv nu traiesc pentru audiente si nici din veniturile generate de publicitate.

Plus ca majoritatea posturilor tv locale sau regionale emit la o calitate execrabila a imaginii si a sunetului.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Nu știu exact la care grilă de programe tv te referi. Adică la cea de satelit sau cea de cablu? Orange tv cablu preia grila de programe tv de la Telekom. Sincer, cred că sunt deja unele: Hora tv, Estrada tv, City tv, etc!

Nu cred ca e vorba de a fi acceptate, cat de interesul pentru acele posturi, de numărul persoanelor care ar fi interesate de ele si, de cum se inteleg, financiar, furnizorii intre ei..

Depinde ce înțelege fiecare prin regional... Nu neapărat post al unui oraș.... Ci mai degrabă să cuprindă o regiune de dezvoltare... La noi in zona este Ardeal TV, și este inclus in oferta unor cablisti, oferă informații din Cluj, Mureș, Bistrița și Harghita. Avantaj, multă publicitate, și așa își scot ceva bani oamenii ăia. Părerea mea, da, nu ar strica o oferta, poate adaptata fiecărei regiuni.

Nu cred ca sunt de interes pentru majoritatea clientilor. Oricum in mare parte sunt vizionate tot posturile TV consacrate: Pro TV, Antena 1, TVR 1...

Nu ar fi necesare posturile regionale, din punctul meu de vedere, desi e vorba de o afacere și aceasta cu posturile regionale sau locale. Putem vedea știri regionale sau locale pe internet, e Facebookul plin de acestea.

Cine se uită la posturile regionale? Lumea deschide televizorul pe ProTv sau Antena1. Când se apropie Eurovisionul mai dau pe TVR.Gospodinele dau pe canal D iar pe pensionari nu-i scoți de pe Antena 3 și RomaniaTv,deci despre ce posturi regionale vorbim? Eu as vrea o upgradare a posturilor gen Discovery. La filmele antice transmise de canalele din grila nu mă uit fiindcă am Netflix :) A,era să uit,Gina se mai uita la Schimb de mame pe PrimaTv. Canalul are ceva emisiuni bunișoare însă calitatea transmisiei lasă de dorit. Pe un ecran de 75" PrimaTv se vede execrabil. Chiar nu-i înțeleg,în timp ce unele posturi se pregătesc de 4 K,PrimaTv nici de HD nu a auzit.

Pe cablu sunt obligatorii, prin mustcarry, dar pe satelit, trebuie sa plătească pentru ele sau posturile sa cotizeze la Orange, ca spațiul e limitat și scump.

Eu cred ca in functie de zona/regiune, sunt bagate posturile regionale. Stiu ca mereu cand merg intr-o alta parte a tarii, gasesc pe tv posturi regionale.

Pe cablu sunt ceva programe locale în fiecare zonă, ai dreptate. Eu nu am urmărit, pentru că nu m-au interesat. Dar am văzut de exemplu TVR Craiova în grilă (la mine, în Pitești).

Stiu ca in principal, inafara de tvr, restul posturilor care au puncte locane, sunt folosite pentru publicitate locala si eventual cateva stiri locale. In rest programul tv este acelas la nivel national

Vom închide acest topic, dar, dacă mai aveti alte păreri sau idei despre posturile de televiziune regionale, vă invităm să adaugați o întrebare nouă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!