Întrebare cu răspuns(uri)

Cum se activează VoLTE și wifi calling pe Nokia 7?

Salut prieteni. O cunoștință întreba pe o rețea de socializare cum se activează apelul wifi și VoLTE pe telefonul lui Nokia7. Îl putem ajuta? Mulțumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Orange nu are in lista de telefoane compatibile VoLTE telefoane Nokia. Daca reteaua pe care persoana respectiva vrea sa se conecteze este Orange RO, din pacate raspunsul este nu.

Nu putem sa-l ajutam, pentru ca, dupa cum ziceam in alte posturi, softul pentru Android-ele cu suport VoLTE in reteaua Orange este un soft customizat. Iar decizia de a cere sau nu acel soft customizat la producator pare sa fie facute pe motive de marketing, intrucat acel "upgrade" costa. Si daca nu se considera ca o sa faca foarte multa vanzare cu modelul respectiv, nu se da comanda de el.

Si intrucat Orange ofera doar 3 modele de Nokia in Shop online, dintre care doar unul cu Android (Nokia 4.2), si nici ala cu suport VoLTE...nu prea e nimic de facut din pacate.

Probabil ca telefonul ar suporta VoLTE in mod normal. Dar trebuie sa suporte si operatorul.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (5)

63%

5 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

63% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Au am un Nokia 1 TA-1047 pe care a mers din prima VoLTE si VoWIFI cu Orange PrePay.
Si eu am fost surprins, cel mai ieftin si mai slab telefon Nokia are suport, insa cele mai scumpe nu,
de exemplu Nokia 2.2 TA-1188 luat acum 2 zile nu are suport pentru Orange.

Paai...ar avea mult mai mult sens, dpdv business, sa vrei sa promovezi device-urile mai scumpe, nu pe cele mai ieftine, pentru ca alea iti aduc un profit mai mare. :))
Pentru mine n-are niciun sens chestia asta. Telefoane mai ieftine au VoLTE default, telefoane mai scumpe, nu.

Inteleg sa vrei sa promovezi si telefoanele mai ieftine...pentru ca probabil alea se vor vinde mai bine (cel putin ca numar de device-uri), datorita pretului scazut. Dar n-are niciun sens sa le prioritizezi pe alea ieftine in fata celor mai scumpe. :))) Nu stiu, pentru mine e in continuare o mare necunoscuta toata chestia asta cu VoLTE-le pe device-uri...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Și totuși, daca cineva a postat că a reușit să pună apel Wi-fi pe Nokia 1, care este mult sub Nokia 7, oare pe acest model se va putea pune? Acum a apărut și Nokia 7.2, cu caracteristici super faine...dar tot fără apel VoLTE și wi-fi...sunt puțin dezamăgit de asta.

Cred ca de putut se poate pune pe orice device, atata timp cat are 4G. Cum? Asta e partea pe care n-o stim.

Pentru ca aparent sunt device-uri (in cazul asta Nokia) care nu sunt la vanzare la Orange, si care au suport atat pentru VoLTE cat si pentru VoWIFI. Cine le-a adaugat suportul ala daca nu Orange? Si daca a fost adaugat de Orange, de ce nu le-ar aduce si la vanzare? E o simpla coincidenta ca functioneaza? Sau pur si simplu Nokia s-a gandit sa adauge suport default pentru toti operatorii din zona geografica in care acel telefon va fi vandut? Si atunci, inseamna ca toata problema e pe partea producatorului.

Nu stiu. Sincer. Chiar ma depaseste chestia asta. Sunt prea multe chestii care se bat cap in cap si prea putine informatii concrete. Orange te trimite la producator, producatorul te trimite la Orange. Si uite asa, e un joc de noroc daca o sa ai sau nu VoLTE pe telefon.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Până la urmă rolul VoLTE este de a fluidiza apelurile, de a face timpii de așteptare mai mici, de a îmbunătăți comunicarea, in general... Cred că este în interesul tuturor sa fie lucrurile îndreptate spre client.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!