Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum se dezactiveaza NFC de pe un telefon Huawei P 8 Lite?

Ce înseamnă NFC si cum se dezactiveaza de pe un telefon Huawei P 8 Lite?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Voi lăsa răspunsul găsit pe Orange: https://www.orange.ro/help/articole/ce-este-nfc-si-cum-il...
Am făcut și screen-shot articolului, dacă vă e mai ușor să îl citiți așa.

Near Field Communication (NFC) sau comunicare în câmp apropiat, este o tehnologie bazată pe identificarea prin frecvență radio RFID ce permite smartphone-urilor și altor dispozitive să comunice între ele prin atingere sau apropiere, la o distanță mai mică de 10 cm. Pentru ca transferul să funcționeze, ambele dispozitive trebuie să dețină un cip NFC. NFC se încadrează în categoria tehnologiilor wireless ce asigură comunicații pe distanțe scurte ca Bluetooth, Wi-Fi, IrDA, RFID, Zigbee.

O tehnologie cu care poți transfera instant poze de la un dispozitiv la altul, lipindule spate în spate, dar care nu prea merge la Huawei. De asemenea poți efectua plăți cu telefonul, după ce inrolezi un card bancar în aplicație.

De menționat că NFC-ul este doar pentru transferul pe distante scurte, câțiva milimetri spre deosebire de bluetooth care este pe distante de câțiva metri ori wireless care e pe distante și mai lungi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!