Întrebare fară răspuns

Am primit upgrade pe laptop si acum nu merge internetul. Ce pot sa fac?

Am primit upgrade de la Windows pe laptopul meu HP, si nu se mai conecteaza la internet dupa ce l-am repornit.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Cred că trebuie să dai restart la adaptor. Intri în setările rețelei (Network settings) apoi selectezi Ethernet, și Change adaptor options. Click dreapta pe profilul calculatorului, dai click pe disable, apoi după câteva mai dai odată și selectezi enable. Atentie, sa ai cablul de internet conectat în calculator.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Multumesc, credeam ca era ceva mai grav, pentru ca mergea doar wi-fi. Am rezolvat, acum s-a conectat. Merge putin mai greu dupa upgrade, dar asta e altceva.

Stiu, si la mine merge la fel de greu, eu am primit update acum 1 saptamana si parca nu se mai termina, apoi am constatat un oarecare regres la performantele laptopului.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Eu am patit asta cu telefonul dupa ce am dat ultima actualizare imi inchidea aplicatiile fara sa pot intra pe ele.Dupa ce am inchis/deschis telefonul a fost ok.

Vedeti ca in cazul unui astfel de update / upgrade, sistemului de operare realizeaza automat un back-up complet al "vechiului windows" + programele instalate + registry de sistem si o sa ajungeti la un fisier de bak-up imens stocat pe partitia unde este instalat windows-ul (de regula partitia C) si de aici si functionarea oarecum mai greoaie a laptop-ului.

In cazul meu dimensiunea acelui fisier de back-up ajunse pe la 12 GB. Evident ca l-am sters dupa ce s-a instalat update-ul.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

La mine back-up a fost de 19 Gb. Update-urile de Windows, îngreuneaza pc-urile, ca să te facă sa renunti la actualul si sa cumperi altul nou.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!