Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Răspunsuri

Pagina 36 din 36

Probleme există și vor exista dintotdeauna la orice operator , însă interesul și rapiditatea cu care se rezolvă aceste probleme face la diferența.

@Gianni,@Vio73,@Ascary si altii... ce faceti, baieti? Va plateste bine orange la cate lucruri pozitive despre ei afisati? La 2,3 lucruri negative hop si voi cu ceva pro. Mai baieti, de 5 luni vad ca aveti o activitate foarte intensa pe aici.

chucki21
chucki21

chucki21

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
chucki21

Salut chucki si bine ai venit pe Comunitatea Orange.Probabil ca nu ai avut timp sa citesti si alte topice si astfel nu ai vazut ca sunt foarte critic acolo unde Orange merita niste sugestii. Nu pot insa sa arunc cu piatra doar asa ca sa fiu in rand cu turma. Scuze de expresie dar nu mi-a venit alta in minte.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut, chucki, bun venit în comunitatea Orange. Nu știu de ce ți se pare că-i laud pe cei de la Orange. Unde fac ceva bine merită toate laudele, dar unde greșesc critic pentru nu a mai face altele. Aici criticile sunt la modă, cred că orice persoană are dreptul să-si exprime propria părere, într- un mod civilizat. Cu cît sunt mai multe păreri, cei care ne urmăresc pot să-și facă anumite idei și să remedieze unele defecțiuni din sistem. Ești binevenit printre noi pentru propuneri, sugestii, întrebări, anunțuri de ultimă oră. Toate cele bune.

Ai dreptate, Gianni! Dacă mie îmi plac serviciile, de ce i-aș critica? Așa, ca să fac un hobby din asta? Sigur că întotdeauna mai sunt lucruri de făcut, dar e valabil pe la toți!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!