Întrebare fară răspuns

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?

Răspunsuri

S-au cam liniștit apele în ceea ce privește abonamentele de 5Euro... De acum ar trebui sa vedem investiții și servicii (și mai) calitative.

@teacher: :)) Imi place cand te tii de glume. Stii, ca Speranta (care mereu e ultima) si investitiile sunt tot la coada. "Crede si nu cerceta". Eu am gresit cercetand si am sfarsit prin a nu mai crede in basme (ca tot vin sarbatorile mosului). Fiecare procedeaza dupa cum crede...

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Anul acesta investițiile sunt terminate, acum Orangeva trebui să-și facă bugetul de investiții pentru 2020. Vor mai fi ceva oferte probabil de sărbători, mai puține ca în alți ani , probabil și din cauza instabilității €.

Hai sa avem putina rabdare, Gianni. Poate totusi vor fi ceva oferte bune, cine stie. Din punctul meu de vedere, de BF Orange au fost, la ce m-a interesat pe mine. Reduceri chiar de 50%,pe bune :)

Bugetele se fac de prin octombrie-noiembrie și sunt sigur că vor veni cu multe noutăți și investiții substanțiale în rețelele 4g/5g și de fibră la anul.

Orange va veni cu surprize plăcute în 2020 ,si in rețeaua 4-5G,oferte mai bune și servicii de calitate, acum au avantaj că sunt cu un pas înainte față de firmele concurente, cred că este în interesul lor să facă investiții și să ofere servicii de calitate , din toate pumtele de vedere.

@Ascary: Asa cum spuneai, "de BF Orange a facut reduceri chiar si de 50%". La mine, mi-a redus atat numarul de abonamente dar si valoarea unui abonament chiar cu 50%, adica de la 4€ la prepay de 2€. Nu-i asa ca Orange e cel mai bun? Poate curand va fi transformat prepayul in abonament. Nici nu stiu cum as fi reusit fara el o asa performanta. Cat priveste semnalul, ma incanta optimismul vostru ca Orange va oferi 5G pe Everest, dar nu ofera 2G la "muncipiu". In rest LA MULTI ANI Romania!!!

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Da, Flo, eu am cumparat becuri inteligente, prize inteligente, senzori de fum si inundatii, toate reduse intre 40 si 50%> Hurry up, mai ai o zi :).
La multi ani, români!

Nimeni nu este perfect, oricât ne-am dori acest lucru. Cel puțin la partea de acoperire! Sunt persoane care au reușit să mențină abonamentul de 5 euro sau au trecut la 6/7/8 euro, cu mult mai multe beneficii.

Eu am facut o reducere a veniturilor dedicate Orange-ului cu peste 40 euroi anual. Fiecare euroi necheltuit pe resurse nefolosite il pot investi in altceva, aducator de profit: bursa, titluri, actiuni.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

@Ascary: hahaha. Investesti unde si in ce merita. Exemplele tale sunt neprofitabile, dar poti incerca pentru inceput si variantele propuse. Totusi probabil nu te preocupa domeniul, deci fiecare cu ce poate.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

În ziua de azi fiecare face cum poate și cum își poate permite.Unii sunt mai atenți la cheltuieli alții nu, de aceea se ajunge la aceste contradicții care nu duc la nici o rezolvare a problemelor. Dacă vă aduceți aminte ceva vreme în urmă era un slogan ,,Azi la cec un leu depui, mâine el va scoate -un pui” , numai că in ziua de azi nu prea mai merge , azi depui leul mâine e egal cu zero”.

E de pe vremea cealaltă sloganul, dar mereu de actualitate. Oricum ar fi, poți să negociezi cu rezultate bune prețul abonamentelor, dacă îți dorești acest lucru.

Flo nu vrea sa negocieze,Batman-Batman Orange i-a luat din bugetul familiei un euro. Iti dai seama cate lucruri utile a pierdut din cauza acestui euro. Nici nu vreau sa ma gandesc :)

@Vio73: Parerea ta e motivationala si constructiva, insa exercitiile de sport efectuate cu "echipa portocalei" ma fac sa te contrazic in ceea ce priveste "negocierea cu rezultate bune a pretului abonamentelor, dacă îți dorești acest lucru". Mi-am dorit acest lucru ... dar Orange mi-am spus "nu se poate". Iar daca "rezultate bune" inseamna un abonament de la 6 euro cu resurse inutile atunci sloganul tau e doar o poveste. Cand ORANJADA va da ce vrea clientul la un tarif competitiv atunci putem discuta in termenii folositi de tine. Pana atunci e doar o convocare la o miutza.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

@Ascary: Este ultimul mesaj "dedicat" pentru tine din partea mea. "Nici nu vrei sa te gandesti".... intradevar. Restul este caterinca. Pacat.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Salut tuturor!

Vă rog să continuăm să păstrăm o atmosferă constructivă pe acest topic și în Comunitate, în general.

Conform Principiilor Comunității Orange, toate comentariile care nu au legătură cu subiectul propus sau care conțin atac la persoană și limbaj necorespunzător vor fi eliminate.

Vă mulțumim pentru ințelegere.

 

Vă mulțumim deasemenea tuturor pentru feedback. Am citit, am înțeles șă respectăm opinia fiecăruia dintre voi legată de campania de repoziționare a abonamentelor.

Nici nu stiu daca isi mai are utilitatea topicul intins pe pagini si pagini, multe deviate de la esenta topicului. Oricum valul celor prinsi de SMS... a cam luat sfarsit.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Nu este corect. Daca vreau in timpul perioadei contractuale sa-mi modific abonamentul, cu unul la pret mai mic, nu se poate. Atunci nici Orange sa nu-mi modifice abonamentul, decat numai daca solicit eu.

Atnci cînd faci un abonament, înainte de a semna , ar trebuisă se citească contractul pentru a vedea ce conține , indatoriri , drepturi , dacă se pote sau nu rezilia contractul , in cazul că operatorul mărește tariful abonamentului iar tu nu ești de acord. Orange a ,,mărit” prețul abonamentului cu 1-2€,, a făcut-o pentru a acoperi unele cheltuieli care probabil nu au fost prevăzute . Orice problemă poate fi rezolvată pe cale amiabilă, dialogînd, consultînd pîna se ajunge la o înțelegere fovorabilă de ambele părți . Dacă totuși nu se poate ajunge la o înțelegere există alte opțiuni care se pot lua în considerare , PrePay sau un alt operator care reușește să-ți satisfacă nevoile la un preț mult mai redus și de o calitate acceptabilă. Celor care aleg alt operator le doresc mult succes, eu deocamdată rămîn pe loc la Orange.

E o mica confuzie,Orange nu a marit pretul abonamentului de 5 euro ci l-a scos din oferta. Acum sunt abonamente cu alte resurse.

Offf cata complicare, cata complicare. Simplificati problema astfel: Pana intr-o vreme, Orange va dadea tuturor bonificatii diverse gratuit, adica fara modificarea abonamentului doar pentru a se asigura ca sunteti captivi. Intrucat de la sute/mii de resurse la nelimitat nu e o cale atat de lunga precum s-ar parea si oricum nici consumatori mari de resurse nu erau (ca sa treaca pe cost suplimentar sau optiuni suplimentare), singura varianta pentru Orange era retragerea abonamentelor vechi si "inventarea" altora care sa justifice modificarea tarifului prin care Orange sa-si asigure veniturile dorite de el.Greseala Orange este ca nu face mare diferenta intre un "new entry" si "oldies but goldies". Iar de aici intreaga poveste lipsita de regrete in privinta abonatului, dar o posibila componenta cu risc pentru Orange. Amintiti-va doar "cosmetizarile" din DELFIN in OrangeMe si veti regasi similitudini. Restul e poveste.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!