Întrebare fară răspuns

Samsung galaxy s8 nu va mai primi upgrade la android ?

O intrebare fireasca ......

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ultimul update de Android pentru SGS8 pare sa fie Android Pie. Si la cum ii stiu pe cei de la Samsung...cred ca o sa fie si ultimul update pe care o sa-l primeasca telefonul ala in mod oficial.

Pe site-ul sammobile vad ca au mentionat cum ca nu va primi update de Android 10. Deci, cum am banuit, Android 9 este si ultima versiune oficiala pentru modelul asta.
https://www.sammobile.com/news/will-my-galaxy-s8-or-galax...

Salut! La un moment dat, nici un model nu mai primește upgrade, de regulă de upgradeaza până la maxim 18 luni. Cel puțin asta știu eu.

Și eu am S8 și da, se pare că nu va mai primi android 10. Asta este, la un moment dat va trebui să fac upgrade la alt terminal mai capabil. Cu toate acestea, fiind un gadget destul de popular, ar exista mici șanse să primească totuși upgrade, dar rămâne de văzut:
https://ilovesamsung.ro/stiri/galaxy-s8-nu-primeasca-andr...

E o greșeală din partea celor de la Samsung să nu ofere upgrade unui terminal capabil să "ducă" Android Q. Pe de altă parte își doresc să crească vânzările noilor modele și într-un fel e de înțeles.
Din păcate este oficial că nu va primi update, forțând utilizatorul să se gândească la o nouă achiziție.

Dacă Samsung oferă Android Q la S8, oare cum ar stimula vânzările la S10 și S11, probabil nici S9 nu va mai primi Android 10. E o metodă, prin care sa te constrângă să cumperi un terminal nou.

Nu mi se pare corecta politica Samsung. S8 este un model de top,foarte bun și destul de nou. De ce sa nu mai primească Upgrade? Chiar și S7 încă mai are un cuvânt de spus și ar trebui să primească Upgrade.

Ascary, da, poate parea incorecta politica Samsung. Si daca te gandesti din punct de vedere al capabilitatilor hardware ale modelelor respective, da, probabil ca ar putea sa ruleze Android Q foarte bine.

Cu toate astea, avand in vedere volumul imens de device-uri pe care Samsung il lanseaza in fiecare an, in incercarea de a acoperi toate pietele, toate gusturile si toate necesitatile, nu e tocmai usor. Undeva trebuie sa traga linie si sa se focuseze pe device-urile mai noi. Ca asta le aduce si un profit financiar, nu neg asta. :)) Dar pana la urma, daca n-ar avea profit, ar da faliment. Si atunci normal ca vor incerca pe cat posibil sa ramana relevanti pe piata adoptand diverse strategii de marketing.

Nu le iau apararea celor de la Samsung. Incerc doar sa spun ca avand in vedere strategia lor de marketing, e cumva un cerc vicios. Incerci sa multumesti pe cat mai multa lume lansand modele atat de multe si de variate, si pe de alta parte, sfarsesti prin a avea in continuare clienti nemultumiti pentru ca nu vei putea sa faci fata la atatea device-uri sa le faci update.

Vezi tu? Asta e chestia cu Android-ele custom. Cu cat sunt mai customizate, cu cat se departeaza mai mult de Android-ul stock de la Google, cu cat ii adauga mai multe features care nu sunt incluse in Android-ul de baza, cu atat va fi mai mult de munca si mai greu sa lanseze update-uri. De-aia le si ia atata timp, spre deosebire de alti producatori, de-aia nici nu pot sa suporte foarte multe device-uri foarte mult timp...

Apple, pe de alta parte, se afla cumva la polul opus fata de Samsung, lansand doar cateva modele de hardware, si suportandu-le un timp mai indelungat. Ca un exemplu, iPhone SE, lansat in 2016, a primit update la ultima versiune de iOS 13.1. Pe de alta parte, ei nu depind de nimeni pentru soft, si il pot optimiza (si o si fac) dupa bunul plac.

Salutare! Din listele apărute online și din experiența anilor trecuți, modele Samsung S8, S8+, Note 8 nu vor primi Android 10. Cu toate astea, vor primi cel puțin încă un an de update-uri de securitate. Atașez lista dispozitivelor Samsung ce vor primi Android 10, conform GSMArena.

Eu mai dețin încă și un s8 care încă primește update-uri dar doar de securitate. Nu cred ca va primi update la android 10 deși sunt sigur ca hardware-ul suporta android 10. Oricum dacă vrei neaparat android 10, sigur vei putea găsi pe anumite site-uri și un rom custom pentru s8 de android 10

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!