Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

IOS 13 și iPadOS

Acum câteva minute am primit update pe iPad de la iOS 12.4 la iPadOS 13.1 și la prima vedere sunt ceva diferențe. Prima diferența am observat-o ca pictogramele aplicațiilor sunt mult mai mici decât înainte. Acum tot stau și butonez tableta pentru a vedea funcțiile și cât de practice sunt. Ce păreri aveți despre noul iOS și iPadOS?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Super tare. Cred că daca este spre îmbunătățirea performanțelor telefonului, orice upgrade este binevenit. Cu atât mai mult la un telefon mai de top, de la care ai niste așteptări. Dar cel mai bine e sa ne spui tu cum e, după upgrade...

Inca nu am testat ca lumea iPadOS 13.1. Tocmai ce l-am pus azi pe o tabletica. Am testat in schimb destul de mult iOS 13. Cea mai mare modificare in iOS 13/13.1 si iPadOS 13.1 este Dark Mode. Nu e singura, binenteles. Mai sunt modificari si prin aplicatia de Mail, SideCar, Download direct in browser, o chestie super binevenita din punctul meu de vedere, si multe alte modificari mai micute.

Se poate sa-mi fi scapat si mie cateva, motiv pentru care iti dau un video care s-ar putea sa te ajute:

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Foarte bine. Un mare pas înainte, care înseamnă că se utilizează la capacitate cât mai mare potențialul dispozitivului sau dispozitivelor pe care le folosim!

Orice update are lucruri bune pentru device, de exemplu securitate și alte funcții care exploatează capacitatea device și lucruri mai puțin bune pentru el, de exemplu, consum mai ridicat de baterie, lag și incompatibilitate cu anumite aplicații mai vechi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!