Întrebare cu răspuns(uri)

Aplicatie care detaliază specificațiile telefonului

Exista vreo aplicație care detaliază specificațiile telefonului? Aplicatie m-ar interesa, nu site...

andreeab.2019
andreeab.2019

andreeab.2019

User level
Nivel
0
5 / 100
puncte
Custom field 2
andreeab.2019
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@andreeab.2019
Buna dimineata ! Personal eu folosesc "Specify - Smartphone Specifications Finder " din Play Store ( Android ) . Are 4,5 stele si 50K+downloads, nu are glitchuri si trebuie doar sa cauti telefonul dorit, dupa care primesti un desfasurator cu toate caracteristicile acestuia .

Poti sa cauti "Phone Specifications" si o gasesti si asa.
Recomand cu caldura !

Cu stima,
Iulia S .

CPU-X o aplicație gratuită care afișează specificațiile tehnice ale unui telefon cu Android.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Pentru a afla caracteristicile unui mobil eu folosesc GSMArena. Acolo pot si compara diverse modele de mobile pentru a-mi face o parere mai buna despre ele si spre ce ma pot indrepta.

Cred că și Orange ar trebui sa dezvolte un comparator de telefoane.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Da, sunt foarte multe aplicatii pentru detalierea specificatiilor telefonului. Acuma, daca ai nevoie de detalii pentru telefonul pe care e instalata aplicatia, CPU-X, Device Info (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ytheeks...), Device Info HW, si probabil muuulte alte aplicatii similare, ar trebui sa faca o treaba foarte buna in majoritatea cazurilor.

Daca in schimb vrei detaliile tehnice ale unui alt telefon decat cel pe care e instalata aplicatia, in vederea achizitionarii, GSMArena sau Spectify (care pare sa ia continutul tot de pe GSMArena lol) ar fi intr-adevar mai potrivite pentru cazul asta.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Salut,

O alta aplicatie pe care o puteti lua in calcul este Antutu Benchmark, destul de simpla, ofera cateva detalii basic, nimic avansat.
Daca vreau informatii mai detaliate/avansate folosesc GSM Arena sau DeviceSpecifications(https://www.devicespecifications.com/en).

Multumesc Vio. Nu știam.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Este puțin diferit topicul, intrebarea era despre aplicații care sa ajute la stabilirea caracteristicilor unui telefon... nu despre comparații între magazinul Orange cu alt site-uri in care se prezintă caracteristicile. :)

La iPhone exista in meniul telefonului, la Configurări, informații despre telefonul pe care il deții. Nu știu la ce specificații tehnice detaliate te referi.

Eu folosesc AIDA 64 și CPU-Z. Ambele aplicații pentru mine sunt destul de bune si nu prea dau greș. Partea buna este ca ambele aplicații se regăsesc atât pe google play pe android cât și in app Store pe iOS și iPadOS.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!