anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Mi Mix Alpha, noul super telefon de la Xiaomi!

teacher_
#StarMember
Are ecran pe toate laturile fiind primul telefon care se laudă cu un ecran cu raport ecran-corp de 180,6% şi având și o cameră de 108 megapixeli, printre altele...
https://m.go4it.ro/telefoane-mobile/xiaomi-mi-mix-alpha-un-telefon-pur-si-simplu-impresionant-are-ecran-pe-toate-laturile-si-camera-de-108-megapixeli-18411471
Ce părere aveți despre el?
17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember
Xiaomi Mi MIX Alpha este telefonul concept care depășește toate modelele propuse de Apple, Samsung și Huawei până acum, fie și la nivel de concept. Modelul vine cu un ecran 7.92″ Flexible Super AMOLED, chipset Snapdragon 855+ și în premieră absolută conceptul de raport ecran-corp de 180,6%. Acest lucru este posibil în cazul Xiaomi Mi MIX Alpha prin înfăşurarea întregului dispozitiv într-un ecran flexibil, pe care mai rămâne doar o bandă verticală subţire pe partea din spate, suficientă pentru a îngloba camera foto cu un senzor de 108 megapixeli, produs de Samsung. Acesta foloseşte tehnologia de ”pixel binning” pentru a realiza fotografii cu detalii înalte şi fără zgomot la 27 de megapixeli. Prețul sub care va fi vândut Xiaomi Mi MIX Alpha în ediție limitată? Aproximativ 2.560 de euro. https://www.europafm.ro/xiaomi-mi-mix-alpha-telefonul-5g-cu-cele-mai-impresionante-specificatii-pentru-un-smartphone-video/ Nu știu ce să zic. E un telefon super, dar că depășește modele consacrate, mă cam îndoiesc! Plus că prețul ăla îl face accesibil doar unui segment destul de redus de doritori.

Jay
Campion certificat
Arată putin cam SF cam cum este si pretul.. Pentru mine este o curiozitate, dar, cam atat.. Nu as vrea sa am un astfel de telefon nici daca mi l-aș permite.. Probabil tehnologia se misca atat de repede incat nu mai stiu ce sa faca si au inceput sa produca ciudățenii..

Anonim
Neaplicabil
Arată wow! Cameră foto wow! Preț? Wow! Punem pariu că se va vinde bine? 😉

Miha_Z
#StarMember
Este ceva inovativ pe piata de telefonie mobila. Arata senzationaĺ, ecranul flexibil pe aproape tot telefonul iti lasa impresia ca acest mobil parca nu se mai termina. 🙂 Dar stau si ma gandesc atata timp cat eu nu pot vedea decat o parte a mobilului , cea spre care ma uit, cu ce ma ajuta ca pe verso are tot ecran??? Pentru mine ar fi o grija in plus si ar trebui sa ma port si cu mai multa atentie ca sa nu sparg ecranul din spatele mobilului. :)) Arata bine, dar nu mi l-as lua. Prefer stilul de mobil standard cu ecran pe fata si spate rezistent.

eda2k
Cunoscător
Salut, Din păcate, terminalele Xiaomi sunt cunoscute pentru SAR-ul extrem de mare, la sau peste limita admisă în EU. Nu aș achiziționa un asemenea terminal. Spor !

Ascary
Campion certificat
Cu un așa ecran nu mai ai nevoie de tableta :))

Neaplicabil
@Jay, iLOLed. :)) Si da, ai dreptate. Tehnologia avanseaza atat de repede incat incep sa produca tot felul de ciudatenii. @Miha Z "Dar stau si ma gandesc atata timp cat eu nu pot vedea decat o parte a mobilului , cea spre care ma uit, cu ce ma ajuta ca pe verso are tot ecran???" Simplu. Ca sa vada si vecinii la ce te uiti. :)) Sharing is caring. Mda...nu stiu ce sa zic de telefonul asta. Design-ul este futurist. Rau. Atat de futurist incat o sa mai astept un pic sa ajungem acolo. Pretul e cu siguranta din alta galaxie. Si nu stiu cat de rezistent ar fi un telefon de genul asta... Parca nu l-as purta in buzunarul de la spate. Nu de alta, dar cred ca 75% din pretul astronomic e numai display-ul. Daca ti-aduci aminte prea tarziu unde ti-ai pus telefonul si te asezi pe scaun, s-ar putea ca sunetul de geam spart sa-ti aminteasca cu durere ce telefon ti-ai cumparat.

FaraUnID
Campion certificat
Trebuie daramat mitul conform caruira daca un telefon are camera de 'nspe mii de Mpx, automat face si poze de "sta matza in coada" - Total Fals. In principiu calitate unei fotografii este data in principal de senzori, lentile, obiective, blitz. Spre exemplu o camera foto profesionala aka DSLR ce dispune de doar 24 Mpx va scoate poze net superioare acestui Xiaomi care se lauda cu 108 Mpx.

Neaplicabil
@FaraUnID, asa e. Am mentionat si eu chestia asta in diverse ocazii. Numarul de MP e relevant numai in cazul in care vrei sa scoti poze pentru reclame de lipit pe blocuri. :)) Si chiar si atunci, 100Mpx e overkill. Rau. :))) Sunt perfect de acord. Calitatea unei poze nu sta in numarul de megapixeli.

Jay
Campion certificat
@arsradu, iti aduci aminte cu durere fizica si sufleteasca :)).. am vrut sa comentez ca n-as vrea sa vada toata lumea ce am eu in telefon, la ce ma uit, etc, dar, am sperat ca, daca tot e SF, sa fie SF pana la capat si, partea care nu este indreptata spre tine, sa fie cumva in umbra.. in umbra lui Darth Vader.. 😄

Neaplicabil
@Jay, exact. O sa te doara-n...dos. La propriu. Da, o sa fie ceva de genul: "this is not the droid you're looking for." Nu e nimic de vazut aici. :)) Nu stiu, chestii de genul asta pe mine unul ma fac sa ma intreb: "da'...de ce?" :)) Adica...e inovativ, sigur. Nimic de zis. Cu siguranta nu e ceva ce vezi in fiecare zi (cel putin nu inca, presupun ca o sa vedem daca o sa devina asta viitorul design de smartphone, dar cu siguranta inca nu suntem acolo). Dar intrebarea mea e: de ce ai vrea asa ceva? Care ar fi utilitatea practica a unui astfel de device? Ca si concept e cool. Dar nu prea ma incanta dpdv practic. E genul de device care arata foarte bine intr-un show, care te face sa intorci capul dupa el, dar pe care nu l-ai cumpara niciodata pentru tine, pentru ca e extrem de scump, pentru ca esti constient ca nu ti-ar folosi la ce ai tu nevoie, pentru ca va trebui sa ai super mare grija de el, si pentru ca in loc sa te bucuri de el si sa-l folosesti cum iti doresti, va trebui intotdeauna sa fii atent pe unde il pui. Acuma, ca vor fi unii care o sa si-l cumpere, se prea poate. Dar nu-l vad sa devina un device popular prea curand. Si sunt destul de sigur ca nici producatorul lui nu are asteptari in sensul asta.

Miha_Z
#StarMember
@Jay noi suntem fete istete si ca sa nu vada si vecinul la ce ne uitam noi luam husa neagra. :))) Ai dreptate @arsradu, nici eu nu-i vad utilitatea acestui mobil si nici nu l-as lua de fitze. 😉

Ascary
Campion certificat
Miha Z,sunteți sunteți 🙂

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Arată spectaculos, însă nu l-aș numi util. Încerc să îmi imaginez utilizarea de zi cu zi și mai mult văd probleme decât soluții. Chiar și așa, Mix Alpha nu a fost niciodată destinat să fie un model de volum, cei de la Xiaomi l-au gândit cu scopul de a arăta lumii ce pot face. De altfel, prețul foarte ridicat și numărul mic de unități ce vor fi puse la vânzare par să confirme cele spuse de mine.Eu mă bucur că există o astfel de tehnologie și cine știe cum ea va fi folosită în smartphone-urile din viitor.