Întrebare fară răspuns

Blocare apeluri de la un numar pe Nokia 108

Salut ! Tata detine un Nokia 108, si vrea sa blocheze un numar, si chiar nu am putut sa-l ajut. Nu gasesc nici o optiune :( Ma puteti ajuta ? Va rog frumos

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Blocarea apelurilor primite sau efectuate
Selectați Meniu > Setări > Setări siguranţă > Serviciu restricţionare apeluri. Selectați tipurile de apeluri pe care doriți să le blocați și tastați parola de barare. În mod implicit, parola este 0000.

Buna, @Deyu23
Ca sa blochezi un numar in Nokia 108, acestia sunt pasii :

1.Intri in meniu si accesezi " Contacte" .
2.Selectezi contactul pe care doresti sa il blochezi .
3.Apoi apesi pe cele 3 punctulete si selectezi " Blocheaza numar " sau " Add to rejection list " daca meniul e in Engleza .

Si gata, nu mai primesti apeluri de la acel numar !
Sper ca ti-am venit de folos .
Cu Stima,

Iulia S.

Îmi pare rău că nu-ți funcționează, mai ales că ce-ți propusesem eu era chiar din ghidul de utilizare al telefonului. Eventual, dă-i o repornire și mai încearcă odată!

Salut! Încearcă mai întâi să salvezi numărul in memoria telefonului, sa nu fie salvat numărul în SIM, apoi urmează pașii propuși de @Iuiu.

Dacă te uiți pe detaliile unui numar de telefon, care te-a apelat sau pe care l-ai apelat, indiferent ca este in agenda sau nu, ai opțiunea de a-l bloca si, nu te lasa sa-l blochezi, dar, iti afiseaza mesajul ca serviciul nu este disponibil, poate este din cauza modelului, poate e prea vechi si nu avea aceasta optiune cand a fost produs.. înainte să cumperi alt telefon, daca timpul iti permite, ar trebui să mergi la un Orange Smart Shop sau direct la Nokia.. sau, macar, încearcă să afli telefonic daca modelul permite acest lucru..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!