anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce oferte ați primit de la departamentul de ofertare la reînnoirea abonamentelor?

Cleaver
Junior entuziast
Pentru reînnoirea abonamentelor cine a folosit și ce a primit din partea Departamentului de ofertare Orange
38 Răspunsuri 38

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu mai departe decât ieri, eu am primit la un abonament de 6 euro (tva inclus): - 24 gb internet național, dintre care 2,4 GB în roaming SEE; - minute și sms-uri naționale și în roaming SEE nelimitat; - cost control. Abonamentul nu-l folosesc eu. Foarte mulțumit!

FaraUnID
Campion certificat
Ofertele de retenție difera de la caz la caz și depind de mai mulți factori precum: vechimea în rețea, media facturilor lunare, dacă exista și alte servicii asociate celui de voce pe cont, dacă negociezi pentru un abonament SIM Only sau vrei și telefon, etc. Nu te costa nimic sa porți o discuție cu ei și sa vezi ce poți obține. În principiu dacă nu vrei luna de pe cer, iar cerințele tale sunt de bun simt, nu vad de ce nu ai putea obține acea oferta.

Ascary
Campion certificat
24 GB la 6 euro asta zic și eu "o oferta de nerefuzat" 🙂

Romeo_
Senior certificat
Vio,in ce consta cost controlul?(E legat de controlul costului dar cum il poti controla?).Ms.

Ascary
Campion certificat
Cu optiunea Cost Control nu platesti nimic suplimentar fata de abonamentul lunar. Dupa depasirea traficului initial, viteza este de pana la 128 Kbps, astfel nu vei genera cost suplimentar din traficul de internet, accesul fiind in continuare nelimitat. https://www.orange.ro/help/arhiva/internet/ce-reprezinta-cost-control-80893

teacher_
#StarMember
Eu am primit la un abonament de internet de 11Euro, 15GB de net + 15 GB cadou lunar și o tableta Huawei M5 cu 500 de lei reducere fata de prețul din magazin, cu plata in rate pe factura, plus Orange TvGo și Movie Go Unlimited... La prelungire pe 2 ani. Îți arăt ce opțiuni am la momentul asta pe abonament, 52 de lei lunar+rata, care e tot cam atât.

Florin_D
Cunoscător certificat
Acum 3 saptamani cred am vorbit cu cineva de la ofertare care mi-a oferit un abonament de 14E (tva inclus), nelimitat national, 300 min internationale UE, 15360 MB national, 16444 MB disponibili in roaming SEE plus extra, conform discutiei telefonice "Alte beneficii: Bonus 50 GB net lunar in primele 12 luni contractuale" care din pacate nu se regasesc in cost control! sincer nu stiu ce sa cred, dar voi incerca sa iau legatura cu cineva de la (300) sa vedem care este problema. Voi reveni cu detalii dupa ce voi vorbi cu cineva de la relatii clienti! Oferta cred ca este destul de buna pe care am primit-o plus ca am optat pentru un contract de doar 12 luni.

Vio73
#StarMember
@Romeo, Cost controlul constă în faptul că, după ce se termină acel trafic de internet inclus în abonament, nu intri pe costuri suplimentare, ci se reduce viteza internetului (ți se pune o limitare de viteză), iar asta te face să stai relaxat.

Anonim
Neaplicabil
La 6 euro, ai primit o super ofertă! Sunt curios ce îți oferea dacă ai fi vrut și telefon nou 😉

Vio73
#StarMember
Consultantul mi-a spus că pot lua telefon în rate, dacă doresc. Sincer, am acceptat din prima, fără cârcoteli!

Anonim
Neaplicabil
Normal să accepți, e o ofertă excelentă!

Ascary
Campion certificat
Ce telefon ai luat, Vio?

Vio73
#StarMember
Nu am luat la acel abonament încă. Aștept 5g-ul acum și atunci văd ce mai iau atunci. Folosesc momentan tot S8-ul, care mi-a fost schimbat cu unul nou prin primăvară, în urma defectării în garanție.

Bubi
Junior
Pot sa spun ca nu mi s--a facut o oferta de o bucata buna de timp..,iar cand am hotarat sa imi schimb optiunea si sa achizitionez si un telefon i-am cautat eu..,,sa imi faca o oferta,,