Întrebare fară răspuns

Ce oferte ați primit de la departamentul de ofertare la reînnoirea abonamentelor?

Pentru reînnoirea abonamentelor cine a folosit și ce a primit din partea Departamentului de ofertare Orange

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!

Nu mai departe decât ieri, eu am primit la un abonament de 6 euro (tva inclus):

  • 24 gb internet național, dintre care 2,4 GB în roaming SEE;
  • minute și sms-uri naționale și în roaming SEE nelimitat;
  • cost control.
  • Abonamentul nu-l folosesc eu.
    Foarte mulțumit!

Ofertele de retenție difera de la caz la caz și depind de mai mulți factori precum: vechimea în rețea, media facturilor lunare, dacă exista și alte servicii asociate celui de voce pe cont, dacă negociezi pentru un abonament SIM Only sau vrei și telefon, etc.

Nu te costa nimic sa porți o discuție cu ei și sa vezi ce poți obține.

În principiu dacă nu vrei luna de pe cer, iar cerințele tale sunt de bun simt, nu vad de ce nu ai putea obține acea oferta.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Vio,in ce consta cost controlul?(E legat de controlul costului dar cum il poti controla?).Ms.

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Cu optiunea Cost Control nu platesti nimic suplimentar fata de abonamentul lunar.

Dupa depasirea traficului initial, viteza este de pana la 128 Kbps, astfel nu vei genera cost suplimentar din traficul de internet, accesul fiind in continuare nelimitat.

https://www.orange.ro/help/arhiva/internet/ce-reprezinta-...

Eu am primit la un abonament de internet de 11Euro, 15GB de net + 15 GB cadou lunar și o tableta Huawei M5 cu 500 de lei reducere fata de prețul din magazin, cu plata in rate pe factura, plus Orange TvGo și Movie Go Unlimited... La prelungire pe 2 ani. Îți arăt ce opțiuni am la momentul asta pe abonament, 52 de lei lunar+rata, care e tot cam atât.

Acum 3 saptamani cred am vorbit cu cineva de la ofertare care mi-a oferit un abonament de 14E (tva inclus), nelimitat national, 300 min internationale UE, 15360 MB national, 16444 MB disponibili in roaming SEE plus extra, conform discutiei telefonice "Alte beneficii: Bonus 50 GB net lunar in primele 12 luni contractuale" care din pacate nu se regasesc in cost control! sincer nu stiu ce sa cred, dar voi incerca sa iau legatura cu cineva de la (300) sa vedem care este problema. Voi reveni cu detalii dupa ce voi vorbi cu cineva de la relatii clienti!
Oferta cred ca este destul de buna pe care am primit-o plus ca am optat pentru un contract de doar 12 luni.

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4283 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

@Romeo,
Cost controlul constă în faptul că, după ce se termină acel trafic de internet inclus în abonament, nu intri pe costuri suplimentare, ci se reduce viteza internetului (ți se pune o limitare de viteză), iar asta te face să stai relaxat.

Nu am luat la acel abonament încă. Aștept 5g-ul acum și atunci văd ce mai iau atunci. Folosesc momentan tot S8-ul, care mi-a fost schimbat cu unul nou prin primăvară, în urma defectării în garanție.

Pot sa spun ca nu mi s--a facut o oferta de o bucata buna de timp..,iar cand am hotarat sa imi schimb optiunea si sa achizitionez si un telefon i-am cautat eu..,,sa imi faca o oferta,,

Asta am primit eu la ultima repozitionare de abonament cu achizitie de telefon.

Dupa, am ajuns la concluzia ca, per ansamablu, sunt mai castigat daca merg pe varianta de abonament SIM Only iar telefonul este achizitionat din alte surse.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Cumva exista cineva in grup care sa fi fost ofertat și sa ii fie alocate puncte thank you pe cont in vederea achiziționări de produse ulterior?

@Cleaver De fiecare data cand am repozitionat abonamentele mele am primit puncte OTY pe cont si a avut la dispozitie 45 de zile (parca) in care puteam sa achizitionez telefoane / tablete la pret de fidelizare. Daca depaseam acele 45 de zile se activa automat noul abonament si intra in vigoare noua perioada contractuala.

Consultantul care te va oferta se va oferi el sa plaseze comanda in momentul in care accepti oferta lui, dar poti sa-l rogi sa-ti aloce punctele pe cont si plasezi tu comanda ulterior, in fereastra celor 45 de zile.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Văd că vin oferte cu internet mai mult. Abonamentul de 7 euro, cu 50 GB și nelimitat minute și sms-uri naționale, plus acces la roamnig, mi se pare foarte bun.

Se pare ca eu nu am dat de persoana aia care sa-mi dea acel abonament sub 10E/luna :( Nu mi se pare un abonament mare cel pe care il am, dar tot nu inteleg de ce nu mi s-a oferit un abonament mai mic la aceleasi beneficii! Aparent a aparut acel abonament la jumatate de pret cu beneficiile mele!

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4283 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Orange Me 16 și avans la telefon Huawei P20 pro, 1060 de lei, în aprilie anul acesta. Serviciile de telefonie au pondere de aproximativ 4 euro/luna.

Vio,acum un an și câteva luni la un abonament de 7 euro am primit bonus 6 GB. Acum văd că se primesc 50 GB. Uriaș salt într-un timp atât de scurt.
____________________
Răzvan,4euro pe lună e chiar ok.

Am fost acum la un magazin Orange Store și am obținut, pe lângă abonamentul de 6 euro și un telefon Sol ( cu butoane) pentru soacra mea gratuit. Mulțumesc Orange!

Unii spuneau că ofertele cu telefoane sunt doar pentru abonamentele peste 7 euro. Cred că depinde cum negociezi. Iată că se primesc și la 6 euro.

Cred că și la Store au aceeași "putere" in a acorda bonusuri sau reduceri, ca și cei din Shop. Oricum, acum câțiva ani, Euro GSM aveau niste promoții beton.

Eu am primit in Martie un abonament de 5 Euro, unde mi s-a dublat traficul de date. Pentru mine a fost suficient, tinand cont ca nu consum mult si mai aveam si 6 Gb din vechimea in retea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!