Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

La ce festivaluri v-ați dori să regăsiți Orange partener in 2020?

La ce festivaluri muzicale sau de alt fel ați vrea sa regăsiți Orange ca partener in 2020?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

As vrea sa regăsesc la Awake, un festival de muzica de lângă Tg Mureș... De asemenea, la Arad Open Air festival... Festivalul de Jazz de la Cluj, Jazz in the Park... sau Festivalul de film Anonimul, desfășurat la București. Cred că ar fi drăguț sa fie implicat și în festivalul mai puțin consacrate...

La cele mai importante festivaluri de muzică bună care au loc anual în țara noastră. Orange nu poate fi partener decât la așa ceva!

Ar putea sponsoriza și festivaluri mai mici, ar aduce un plus valoare.
De exemplu, Suceava Blues Festival, la mine acasă ;) Sau de ce nu, Bucovina Rock Castle, tot la Suceava...

Mi-ar plăcea să se organizeze un festival mare, la care să participe si Orange, mai aproape de Bucuresti, deși, probabil ar fi mult mai aglomerat... La Summer Well, am inteles ca a fost cam înghesuială..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut,

Orange ar putea să-și extindă puțin aria: selectarea a trei festivaluri din fiecare gen muzical (muzica gen house, pop, electro, folclor, clasică).
În general, Orange s-a axat nu pe genuri, ci pe numărul participanților la evenimente. Este logic, deoarece Orange dorește să-și expună serviciile unui segment cât mai larg ...
Spor!

eda2k
eda2k

eda2k

User level
Nivel
3
2509 / 5000
puncte
Custom field 2
eda2k

Salut, @Soniutza

La noi in Baia Mare este "Sarbatoarea Castanelor" si obisnuia sa fie sarbatoarea mea preferata, se organizeaza de cand ma stiu si venea lume din tot Maramuresul ...insa, treptat, peste ani, sarbatorii i-a mai scazut din viata, se desfasoara pe o fasie din ce in ce mai mica de spatiu, vin tot mai putini comercianti si cantareti, iar produsele care erau odata calitative si din toate categoriile ( mancare, bautura, make-up, haine, incaltaminte, genti, tombole, produse artizanale, suveniruri romanesti si amerindiene, etc. ), acum sunt foarte putine si scumpe .

Mi-as dori tare mult ca Orange sa devina partenerul Sarbatorii Castanelor, in asa fel incat sa ii dea un boost, o gura de aer proaspat, un look mai fresh si sa ii reinvie notorietatea si anvengura, ar putea chiar sa ii aduca un aer de Electric Castle . Numai ma gandesc la asta si ma simt mai fericita si cu mai multa speranta !

La festivaluri mai puțin cunoscute publicului larg, pentru a putea fi promovate și ulterior sa devina celebre. Ar putea începe și cu cele din zonele mai puțin favorizate ale tarii, gen NV țării, Bucovina și alte zone turistice frumoase, de exemplu Valea Jiului, care ar putea fi promovata mai intens ca să se dezvolte, sau la evenimentele organizate la Castelul Corvinilor.

Consider că, prin implicarea la festivaluri mai puțin cunoscute, chiar daca aparent compania nu ar câștiga cine știe ce, prin participare, ar putea atrage publicul local prin diverse oferte sau concursuri. Ok, nu sunt 20.000 de oameni, poate doar 1.000, dar dacă se reușește o fidelizare in rețea fie prepay sau abonament la 10% din ei, tot e un câștig. Sunt sigur că din 2020, vor fi și alte festivaluri și proiecte noi la care Orange va fi partener.

Pe lângă deja consacratele Untold, Neversea, Electric Castle & altele, as vrea sa regăsesc Orange ca și partener la festivaluri/evenimente (deocamdată) mai mici cum ar fi cele menționate anterior de colegii mei. Focșani Blues Festival este un eveniment deja la a 3-a ediție anul acesta, foarte interesant, care reunește cântăreți de jazz&blues din toată lumea și care cred ca ar merita o implicare din partea Orange.
De asemenea, mai sunt unele târguri de Crăciun care au devenit deja celebre, cum ar fi cel de la Sibiu. Cred ca Orange le-ar putea ajuta sa fie mai Eco-Friendly și mai puțin kitsch-oase în unele aspecte.

Diskoteka, nu știu dacă la ediția 2019 a fost Orange partener dar cu siguranță mi-ar plăcea sa știu ca în 2020 va fi. Este un festival care răscolește amintiri a unor vremuri atât de frumoase și chiar cred ca generația din ziua de astăzi ar trebuii sa facă cunoștință cu diskoteka.

Sunt multe festivaluri in tara, mici, de care nu s-a auzit. Unele din ele au fost mentionate de catre colegi, Orange ar avea de unde sa selecteze, sa ii ajute sa se promoveze, sa le dea un refresh. Gărâna Jazz Festival este un loc unde vara merita sa mergi si pe langa o muzica de calitate, ai ocazia sa vezi si sa te bucuri de o zona superba.

Cred că sunt multe evenimente muzicale sponsorizate (și ) de Orange însă nu prea le știm în afara festivalurilor mari și foarte promovate în media.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!