Întrebare cu răspuns(uri)

SIM/ număr provizoriu după portare

Buna seara tuturor.
Am primit un SIM Orange în magazin la depunerea cererii. Ideal portarea se realizează între 23 24 după cum este stipulat în cerere. Acel SIM va fi cel. care îmi va reveni mie de acum înainte ?
Are un număr de Orange Romania pe el și apare în contractul încheiat. O sa fie modificat acel număr cu numărul meu pe care îl portez sau cum?
Trebuie mers după alt SIM Orange din nou la magazin ? Când introduc acel SIM în telefon daca rămâne acela ?
Chestia asta nu am înțeles eu prea bine .
Mulțumesc tuturor celor care vor da o mână de ajutor .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
513 / 750
puncte
Custom field 2

Sim-ul nou functioneaza de la inceput, pentru ca el este activat de reprezentantul Orange cu care ai încheiat contractul, pe baza codului unic pe care il are orice cartela, deci poate fi folosit inainte de finalizarea portarii.. Numarul primit la semnarea contractului este valabil doar pana se definitiveaza portarea, pentru ca nu are cum sa functioneze direct numărul portat... Cartela insa, ramane cea primita de la Orange cand ai semnat contractul.. Am portat un abonament, al unei rude, acum câteva luni si, în ziua cand trebuia sa se finalizeze portarea n-a trebuit să faca nimic, nici macar sa restarteze telefonul.. Pur si simplu s-a trezit ca suna noul telefon, deși nu dăduse numărul nimănui..

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (6)

100%

6 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Ultimate flash news .Nu mai e nicio indoiala ca sunt membru cu drepturi depline in familie .Am platit prima factura deja astazi dupa portare .
Pe perioada de pe 19 pana in 22 plus abonamentul pe o luna inainte .
N-au fost justificate temerile altor useri care au avut necazuri cu SMS de pe 3 D Secure .A functionat impecabil plata cu cardul din aplicatia Orange direct din My account .
E totul ok .Interesant e ca in contul Telekom a disparut automat ramura mobil .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
513 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!