Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Unde va ajunge netul donat in campania "Niciun giga nu se pierde" ?

Unde va ajunge netul donat ? In ce fel de școli?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Cu ajutorul internetului donat, vor fi echipate unele scoli din mediul rural din tara noastra. Probabil sunt unele criterii stabilite care vor sta la baza echipării școlilor. Subiectul a mai fost discutat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2078810-niciun-giga-pierde-oferta-prepay

Netul ajunge in scolile din mediul rural, sunt trecute pe harta aici https://www.orange.ro/ofera-net/ si aici poti citi mai multe despre aceasta campanie https://responsabilitate-sociala.orange.ro/ofera-net-scol...

De fapt, la fiecare 1000 GB cumulați din contribuțiile clienților, Orange va oferi unei școli 5 abonamente de internet nelimitat și 5 modemuri wireless.

In comunitate s-a mai discutat acest subiect aici https://comunitate.orange.ro/questions/2078810-niciun-giga-pierde-oferta-prepay

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3219 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

Mediul rural școlar este deficitar in ceea ce se numește tehnologie. Acest proiect vizează mediul rural, acele cazuri sociale.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Internetul donat va ajunge la urmatoarele scoli: Școala Gimnazială din
Strugari; Școala Gimnazială "Nicolae Drăganu" din Zagra; Școala Gimnazială din
Comuna Dudești; Școala Gimnazială din
Comuna Costești; Școala Gimnazială nr. 1din Dor Marunt; Școala Gimnazială nr. 1 din Comuna Dragoș Vodă; Școala Gimnazială "Radu cel Mare" nr. 10 din Târgoviște; Școala Gimnazială din Galicea Mare; Școala Gimnazială "Dimitrie Luchian" din COMUNA PISCU; Școala Gimnazială
din Com. Bahnea; Școala Gimnazială
din Sîncraiu de Mureș; Școala Gimnazială "Lucian Blaga" din Farcasa; Liceul Tehnologic "Arhimandrit Chiriac Nicolae" din Localitatea Vînători-Neamț; Școala cu clasele I-VIII "Gellert Sandor"
din Micula; Școala Profesională "George Coșbuc" din Comuna Medieșu Aurit; Școala Gimnazială "Mitropolit Iacob Putneanul" din Comuna Putna; Școala Gimnazială din Satchinez; Școala Gimnazială "Ion C. Constantinescu" din Comuna Roești; Școala Gimnazială "Ion Diaconu" din sat Tulnici si Scoala Gimnaziala nr. 1 din Băcani. Mai multe informatii gasesti si in urmatorul link:

https://www.orange.ro/ofera-net/

G.A.B.U,important e sa doneze lumea pt a ajunge in scolile unde este nevoie de el.Initiativa Orange este foarte buna dar clientii sunt cei care doneaza...daca doriti sa faceti un bine faceti-l si in timpul anului nu doar de Craciun ;)

Netul va ajunge în școlile din mediul rural, acolo unde este nevoie. Inițiativa este una extraordinară, ținând cont că există școli din țară unde este nevoie de așa ceva.
Detalii despre școlile respective ai aici:
https://www.orange.ro/ofera-net/

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Saalut, G.A.B.U !
Eu tocmai ce am donat pentru prima data luna asta la "Școala Gimnazială Galicea Mare" din Dolj si "Școala Gimnazială Ion Diaconu sat Tulnici" din Vrancea .
Poti sa alegi dintre urmatoarele judete : Suceava, Bistrita, Mures, Satu Mare, Timis,Valcea, Dolj, Dambovita, Calarasi, Buzau, Vrancea, Braila, Galati, Vaslui, Bacau .

Daca intri pe https://www.orange.ro/ofera-net/ iti poti plimba cursorul peste fiecare judet si iti scrie numele scolilor la care merge internetul . Orange o sa ofere instructaj si pentru profesori pentru a facilita utilizarea internetului de catre studenti .
E o initiativa super .Jos palaria, Orange !

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!