anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Merita cumparate telefoane sau tablete Allview?

O__Mary
Junior entuziast
În ultima vreme, am văzut foarte multe reclame, și doresc sa știu dacă e ok sa investesc într-o tableta românească...
Deține cineva asa ceva?
23 Răspunsuri 23

teacher_
#StarMember
Buna ziua, Chiar daca firma Allview este românească, fiind cu sediul în Brașov, ea nu produce smartphone-uri sau tablete. În schimb, compania (ca foarte multe altele, precum Evolio, E-Boda, Utok etc.) cumpără smartphone-uri produse de companii chinezești peste care aplică sigla companiei. Cei de la Allview se ocupă de optimizarea sistemului de operare și de personalizarea acestuia pentru utilizatorii români. https://www.google.com/amp/s/playtech.ro/2014/pareri-allview/amp/ Eu am avut un Allview X5 Soul, care avea caracteristici drăguțe, și a funcționat super timp de 6 luni. Avea inclusiv modul de recunoaștere a tuturor numerelor fixe de care eram apelat (din țară)! Dar, după 6 luni.... De nicaieri, s-a stricat difuzorul....și când am ajuns la service, tipul mi-a zis că pot să îl arunc, pentru că Allview nu face piese de schimb, și ca sa îmi pună un difuzor nou, m-ar fi costat cat un telefon nou... De atunci, nu mai vreau sa aud de Allview!

Vio73
#StarMember
Am avut două telefoane de la această firmă (le-am primit gratuit de la Digi) și pot spune că sunt cele mai slabe telefoane pe care le-am văzut vreodată. Se blocau, te trezeai că se apelează aiurea, etc. Sigur, nu erau din gama de vârf, dar erau foarte slabe. Concluzia este că nici gratis (dacă nu le-aș plăti) n-aș mai utiliza așa ceva!

Razvan
#StarMember
Nu știu ce se tot promovează aceste telefoane, ca sunt slabe rău, cu cât se face mai multa reclama la ele, cu atât devin mai interesante. Chiar ma gândeam, dacă mai branduiesc telefoane, că producătorul chinez, a dat faliment.

Laura_cio
Senior
Fiind in regres, eu nu mi-as mai cumpara un produs Allview. Nu m-as risca.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Bună! Deși îmi place să recomand produsele românești, pe cele Allview nu pot. Sistemul de operare este departe de competiție și ai investi bani în ceva ce nu merită, părerea mea.

delfinas
#StarMember
In primul rand, nu stiu de ce ai vrea sa-ti iei o tableta, mi se pare inutila. Apoi, cum zicea si Teacher, doar eticheta e romaneasca, gadget urile sunt importate din China. Un prieten a tinut un telefon Allview vreo 5 ani, pana cand nu a mai putut folosi niste aplicatii. Nu sunt rele, dar cred ca la banii aia ai putea, totusi, sa iei ceva mai bun.

Anonim
Neaplicabil
Din câte știu, telefoanele Allview sunt de fapt produse de Gionee, o firmă din China care este în pragul falimentului mai nou(https://m.go4it.ro/telefoane-mobile/gionee-compania-din-china-care-producea-telefoane-pentru-allview-in-pragul-falimentului-17724248).

imch
Cunoscător certificat
Tatalui meu i-am cumparat un telefon Allview acum cativa ani. Tata a fost foarte multumit de el. In general, pe langa telefon, tata citeste stiri, intra pe Fb, foloseste whatsapp, cauta chestii pe internet. Nu intreprinde activitati complexe sau nu se uita la filme, nu asculta muzica. Desi el a fost multumit de el, mie mi s-a parut cam incet (a se citi foarte incet) si mi s-a parut ca a avut durata de viata scurta (pana in 2 ani). Exact cum a zis cineva mai jos, atunci cand s-a stricat ceva la el a trebuit inlocuit. Sincera sa fiu nu as mai cumpara Allview acum. Despre tablete nu stiu mare lucru, dar imi imaginez ca sunt la fel de performante.

teacher_
#StarMember
Telefoanele și tabletele sunt făcute de același mare producător chinez care este falimentar, poate singura firma producătoare de telefonie din China care este aproape închisă.. sa speram că se vor orienta spre ceva mai fiabil cei de la Allview...

FaraUnID
Campion certificat
În completare la ce s-a punctat deja, completez cu faptul ca la Allview nu prea o sa vezi update-uri și nici piese after-market. Concluzia este clara: NU se merita investiția într-un produs Allview. De fapt nici nu putem vorbi de investiție, mai degrabă de o cheltuiala. Mai bine cumperi ceva de la Xiaomi.

iuiu88
Cunoscător
Buna, @O.Mary ! Bunica mea a avut un Allview, mie imi pare genul de device low-end, pe care e OK sa il ai pentru a face strictul necesar cu un telefon : apelezi si trimiti mesaje . Si cam atat. Performanta telefonului la aplicatii, memorie interna, jocuri, muzica si stabilitate in general, lasa de dorit . Daca doresti un device nu foarte piperat ca pret si care are o medie de viata de undeva la 24 de luni, care iti respecta bugetul fara a-l face sa sufere, atunci un Allview ar fi o alegere OK, desi nu vad aceste device-uri ca avand continuitate . Eu una mi-as lua o tableta AllView numai daca as avea un buget strict de respectat si nu as avea nevoie de ea pentru task-uri grele ( cum ar fi editare/ incarcare text, fisiere video si JPG/GIF-uri, Excel/Microsoft word si nu mai mult de 3 tab-uri deschise ) pentru jocuri simple care nu necesita performanta video ridicata -cum ar fi CandyCrush, apeluri telefonice/ video, SMS-uri, Youtube in calitate 480p si cam atat ) . O duminica frumoasa !

teacher_
#StarMember
@iuiu, cred că ai fost norocoasa norocoaselor cu Allview... Cred că este de departe cel mai slab model de telefon pe care l-am avut. Unele caracteristici drăguțe, dar ca și soft, este sub orice critica...

TheSpecialist
Maestru
Eu am avut timp de vreo 4 ani, 3 modele diferite de telefoane Allview. Toate s-au comportat decent, nu am avut probleme cu niciunul din ele și eram foarte mulțumit ca am dat putini bani pe ele. Și am reușit de fiecare data sa le vând la preturi destul de bune, motivul fiind ca voiam mereu ultimul model apărut. După ce am dat peste Samsung S5 am uitat de marca asta, din motive evidente, dar am rămas cu o impresie buna. Am avut, în schimb, o tableta Allview care m-a dezamăgit de la început. În prima săptămână am trimis-o în service ca se închidea singura. E drept ca am primit-o înapoi în 4 zile. Funcționa dar era nu era foarte performanta. Am renunțat la ea și am donat-o pur și simplu.

Vio73
#StarMember
E foarte bine că sunt și persoane mulțumite! Din punct de vedere al funcționării, nici eu nu am avut probleme (nu s-au defectat), ceea nu pot spune și despre Samsung, dar în rest, pot spune că au o funcționare defectuoasă, care lasă mult de dorit. Poate sunt și modele bune din gama asta, nu contest, dar eu unul, repet, n-aș mai lua niciodată așa ceva.