Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Sugestie adaugare categorie "Altele"

19:21 marti 17.09.2019 Sugestie1: In programul informatic corespunzator la pagina 'Întreabă comunitatea' eu va propun sa modificati programul informatic prin a 6-a categorie cu titlul 'Altele', iar aceasta categorie noua sa fie plasata dupa categoria cu titlul 'Despre comunitate'.

In prezent programul informatic este urmatorul: "Alege categoria din care face parte întrebarea
Mobil
Internet si TV
Orange Money
My Orange
Despre comunitate".

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mulțumim pentru sugestii... Sunt sigur că cineva dintre administratori va da un raspuns. Aceste categorii au un rol informativ oricum, pentru ca cei care au nevoie de informații sa le caute unde trebuie... Secțiunea Despre comunitate are rolul de a ajuta membrii comunității care nu se pot descurca, cu informații despre cum funcționează lucrurile în comunitatea Orange, mai ales că este un proiect în premieră pentru România.

În categoria Mobil, găsești sectiunea/subcategoria Altele, în care poți scrie despre orice alt subiect care nu are tangență cu operatorul Orange România.

La fiecare categorie găsești ca ultima subcategorie: altele. Oricum, vor vedea fetele mâine și vor lua in calcul sugestia ta. Mulțumiri!

Se găsesc sub o formă sau alta toate cele dorite, dar orice sugestie este binevenită. Sigur, întotdeauna este loc de mai bine. Mulțumim de propunere!

Salut, @DelaTimisesti, mulțumim foarte mult pentru sugestie!

Acum, în cadrul fiecărei categorii există subcategoria "Altele" pentru a încadra acolo tot ceea ce este adițional. În timp, în funcție de volumul de conținut adăugat în aceste subcategorii putem face și categorii noi dedicate.

Ne poți spune ce subiecte ți-ai dori să adaugi în această categorie?

Subiectul dorit de mine si anume Campania Orange = Loteria publicitara Orange
cu titlul “Factura online imi aduce beneficii offline” unde se incadreaza?

@DelaTimisesti, fiind vorba despre facturi, cred că cel mai bine s-ar încadra în categoria "My Orange"/ subcategoria "Factură".
Te așteptăm cu întrebarea și cu cât mai multe detalii despre ceea ce vrei să afli.

Eu contest ca s-ar incadra bine in categoria 'My Orange' si apoi subcategoria 'Factură' subiectul dorit de mine si anume Campania Orange Romania S.A. = Loteria publicitara Orange Romania S.A. cu titlul “Factura online imi aduce beneficii offline”.

Eu va motivez ca ar fi o incadrare eronata, fortata, in stilul hai sa utilizam ce avem si sa nu construim ceva nou.
Eu va repet, ESTE UTILA, NECESARA categoria NOUA cu titlul 'Altele', categorie referitoare la ALTE subiecte despre Orange Romania S.A., categorie referitoare la ALTE subiecte diferite de:
"Mobil
Internet si TV
Orange Money
My Orange
Despre comunitate".

Un alt argument la sugestia mea este ca in programul informatic la fiecare categorie, PE ULTIMA POZITIE, se gaseste optiunea 'Altele'.

De ce sa nu fie in programul informatic si la MENIUL GENERAL, pe ultima pozitie, optiunea 'Altele'?

Un MAXIM argument la sugestia mea este ca in - eu accentuez - ORICE program informatic eficient la MENIUL GENERAL, PE ULTIMA POZITIE, TREBUIE - in stil informatic - sa se gaseasca optiunea 'Altele'.

Propunerea este interesantă poate în viitorul apropiat va fi dezbătută și implementată ,acasta rămîne insă de văzut.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!