Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

National Geografic

Bună seara! Se mai aude ceva de programele Național Geografic..?

Răspunsuri

Salut! Deocamdată, la abonamentul prin satelit nu exista, însă am văzut că sunt incluse la oferta prin cablu, dar cablul este livrat cu ajutorul Telekom, pe logistica lor (daca mai e valabil)... Ai SS atasat.
Poate se va veni cu un comunicat, sau o precizare pentru satelit.

Nimic deocamdată, nu mai sunt disponibile în rețeaua Telekom și Orange, probabil nu s-au înțeles la bani. După ce au fost eliminate din grila Telekom, Național Geografic a închis și postul Național People, care emitea exclusiv la telekom.
@teacher, mai multă documentare și mai puțină dezinformare.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Te rog, nu mă acuza de dezinformare, pentru că nu e cazul. Sunt informații de pe internet, care daca nu sunt modificate, nu e neapărat vina mea :) Felicitări că ești la curent cu noutățile. Ai dreptate, sunt scoase din grila Telekom de ceva vreme.

Eu am atât cablu, cât și tv satelit și vă spun că nu există în grilă programele National Geografic. Probabil nu s-au înțeles la sumele de bani. Sperăm ca pe viitor să fie reintroduse. Oricum, subiectul acesta s-a mai discutat cu ceva timp în urmă în Comunitate!
https://comunitate.orange.ro/questions/2018499-intamplat-national-geografic-wild-grila-tv

@Raul_1, acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate aici:https://comunitate.orange.ro/questions/2018499-intamplat-national-geografic-wild-grila-tv.
O sa închidem acest topic, dar poți continua discuțiile despre posturile National Geografic acolo. Multumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!