Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Internet nefunctional in roaming in Germania

Pe ce număr trebuie sa sun in România dacă sunt in Germania și nu îmi merge Internetul in roaming?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Teoretic, daca nu ai roaming activ, poți și din meniul *100#, sau din contul tău Orange, secțiunea Roaming. Numărul de telefon al serviciului clienti pentru roaming este +40374300300.
Verifica și setările telefonului, sa fie pornite datele mobile in Roaming, de regulă sunt setate de telefon ca fiind oprite. După ce bifezi opțiunea date mobile in roaming, reporneste telefonul. Eu am Huawei, și este Setari-> Rețea Mobila, activat Roaming de date.. îți arăt și Screen Shot

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Poate nu a fost activat roamingul anterior sau abonamentul nu are roaming. Poți suna la 0374300300 sau să îl activezi din My Orange., secțiunea Servicii, ramura Internațional și roaming. Succes!

@Semnal, ai rezolvat cu Internetul? Funcționează acum? Te așteptăm să revii în Comunitate și să ne povestești cum ai procedat. Mulțumim!

Exact asa am patit si eu, fiind pe Prepay . Solutia mea a fost sa contactez pe cineva din Ro si sa ii rog sa imi reincarce cartela cu optiunea de 10 Euro, aceasta optiune activand automat roamingul .

iuiu88
iuiu88

iuiu88

User level
Nivel
2
1760 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu88

Nu a mers deoarece se pare ca dacă activezi 3 oferte de roming consecutiv nu mai merge decât sa consumi doar credit. Și nici € care i-am bagat in oferta nu mi i-au dat înapoi pentru ca nu se poate, asa e in Europa ‍♂️

De cât timp ești în roaming, ai stat mai mult de 4 luni? Monitorizarea de face pe o perioadă de 120 de zile, însă dacă consumul de resurse incluse este mai mare în roaming decât în țară, operatorul poate decide suprataxarea apelurilor/sms/date la tarife standard disponibile in roaming.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!