anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet nefunctional in roaming in Germania

Semnal
Începător
Pe ce număr trebuie sa sun in România dacă sunt in Germania și nu îmi merge Internetul in roaming?
9 Răspunsuri 9

teacher_
#StarMember
Teoretic, daca nu ai roaming activ, poți și din meniul *100#, sau din contul tău Orange, secțiunea Roaming. Numărul de telefon al serviciului clienti pentru roaming este +40374300300. Verifica și setările telefonului, sa fie pornite datele mobile in Roaming, de regulă sunt setate de telefon ca fiind oprite. După ce bifezi opțiunea date mobile in roaming, reporneste telefonul. Eu am Huawei, și este Setari-> Rețea Mobila, activat Roaming de date.. îți arăt și Screen Shot

Razvan
#StarMember
În ce sens nu îți merge? Ești pe prepay/abonament?

Vio73
#StarMember
Poate nu a fost activat roamingul anterior sau abonamentul nu are roaming. Poți suna la 0374300300 sau să îl activezi din My Orange., secțiunea Servicii, ramura Internațional și roaming. Succes!

DanielaH
Moderator
@Semnal, ai rezolvat cu Internetul? Funcționează acum? Te așteptăm să revii în Comunitate și să ne povestești cum ai procedat. Mulțumim!

iuiu88
Cunoscător
Exact asa am patit si eu, fiind pe Prepay . Solutia mea a fost sa contactez pe cineva din Ro si sa ii rog sa imi reincarce cartela cu optiunea de 10 Euro, aceasta optiune activand automat roamingul .

Laura_cio
Senior
As fi curioasa dacă este pe abonament, ce a făcut? Pe cartela exista soluția sa încarci cartela.

Semnal
Începător
Nu a mers deoarece se pare ca dacă activezi 3 oferte de roming consecutiv nu mai merge decât sa consumi doar credit. Și nici € care i-am bagat in oferta nu mi i-au dat înapoi pentru ca nu se poate, asa e in Europa ‍♂️

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău că nu ai reușit! Încearcă să folosești wi-fi cât mai mult!

Razvan
#StarMember
De cât timp ești în roaming, ai stat mai mult de 4 luni? Monitorizarea de face pe o perioadă de 120 de zile, însă dacă consumul de resurse incluse este mai mare în roaming decât în țară, operatorul poate decide suprataxarea apelurilor/sms/date la tarife standard disponibile in roaming.