Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Oferte portare în/ din rețeaua Orange

Deschid acest topic, în care fiecare utilizator al comunității sa împărtășească cu noi, detalii despre oferte de portare în rețeaua Orange.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Saptamana trecută, o cunoștință a primit o ofertă de portare din Digi mobil la Orange, telefon Huawei Psmart 2019 la 58 euro și Orange Me 11 (reducere 20%) și cu 10 Gb net inclus, pe card a acceptat-o si urmează, ca marți să se finalizeze portarea.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Știu că nu este neapărat răspuns la ce ai întrebat, dar.... am primit următoarea oferta, de la Digi... Minute și sms nelimitat national, 2.000 de minute in roaming SEE, Internet nelimitat in 4G si tot nelimitat in roaming SEE, la 5 Euro/luna, plus Xiaomi Mi Mix 3, sau Huawei Mate 20 Pro la 2.500 de lei, cu plata in rate...
Am refuzat, nu vreau abonament deocamdată, și dacă aș vrea, as continua la Orange. :)

La RDS, serviciile în roaming se plătesc separat, nu există nimic inclus. Agentul ți-a dat o informație greșită.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Eu primisem o oferta de la Telekom, ceva cu minute și sms nelimitat, internet nelimitat la viteza 4G, totul național, la 28 lei pe luna, abonament liber de contract. Cred ca era oferta de portare ca m-a întrebat dacă am un PrePay în alta rețea. Sincer, nu am fost foarte atent ca ma grăbeam, dar treaba asta cu abonament liber de contract suna interesant oarecum. Disperat, dar interesant.

Am văzut, printre altele, oferta din screen shot, care mi s-a părut bună pentru cei care doresc un telefon excepțional, la un preț rezonabil și multe resurse incluse. Nu înțeleg de ce nu poate și un abonat cu vechime să obțină așa ceva!

Da, se pare că sunt ceva oferte bune de portare în piață.
Asemenea oferte ar trebui să fie și pentru abonații cu vechime în rețea la reînnoirea contractului. Poate sunt și nu știu eu ;)

Pentru abonații cu vechime în rețea (10+ ani), ofertele sunt mult mai slabe ca cele de portare. Alt exemplu, Huawei P30 Pro la 200 euro și Samsung S10 la 149 euro cu Orange Me 30.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Deoarece este mai greu să atragi oameni din altă rețea, decât să-ți păstrezi pe cei din rețeaua ta. Este o oarecare logică, oferta este buna tocmai pentru că se fac unele estimări, și un plan de marketing, de atragere a consumatorilor din alte rețele. Este ilogic dpdv al vechilor membri ai rețelei, pentru că noi ducem "greul" cum ar veni, dar aici e vorba de marketing.

Clienții noi atrași prin portare, majoritatea, pleacă după 2 ani, or să caute o altă ofertă la fel de competitivă ca data trecută la alt operator.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

@The Special List abonamentul liber de contract ii vizeaza pe cei care sunt pe PrePay si pentru a scapa de grija reincarcarilor isi pot face acest tip de abonament. Avantajul e ca nu mai duci grija reincarcarilor, ai 3 luni gratuite si poti oricand renunta la el si reveni pe PrePay.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!