Întrebare fară răspuns

HTC VIVE anunță prețul și disponibilitatea noului VIVE COSMOS

HTC VIVE dezvăluie astăzi caracteristicile și funcționalitățile noului VIVE Cosmos, precum și prețul, disponibilitatea și ofertele pentru precomanda acestuia. Vive Cosmos este cel mai recent sistem de realitate virtuală (VR) premium pentru PC.
Precomenzile Vive Cosmos includ un abonament Viveport Infinity de 12 luni. Fiecare client care va face precomandă pentru VIVE Cosmos până pe 2 octombrie va găsi în cutie un cod promoțional pentru cele 12 luni gratuite de Viveport Infinity. Abonamentul oferă acces nelimitat la sute de aplicații VR și jocuri, cum ar fi Fisherman’s Tale, Fujii și Ninja Legends, precum și clipuri video premium de la branduri de top, precum GoPro, Discovery Channel și Animal Planet. Odată cu lansarea Vive Cosmos, Viveport Infinity va adăuga titluri noi precum Doctor Who: The Edge of Time dezvoltat de Maze Theory, Playstack și BBC, Eleven Eleven dezvoltat de Syfy, Battlewake dezvoltat de Survios, Gloomy Eyes dezvoltat de Atlas V și 3dat, Swords of Gargantua dezvoltat de Yomuneco și Gumi, dar și MLB Home Run Derby dezvoltat de MLB.

Cosmos va fi lansat în România pe 3 octombrie pentru prețul de pornire de 829 Euro și va fi disponibil pentru precomenzi începând cu 12 septembrie.
https://www.mobile-news.ro/htc-vive-anunta-pretul-si-disp...

Credeți ca acest nou produs, va avea priza în România? Am testat și eu acu 2 ani, ochelarii VR de la Orange, dar nu m-au dat pe spate/impresionat și i-am dat la o parte.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sigur că vor avea "priză" :) și ar fi și mai mulți curioși dacă prețul ar fi mai decent. Eu folosesc Oculus Rift însă cred de anul acesta voi trece pe Vive

Nu am folosit decât odată VR, nu mă atrage ideea, dar văd că mulți dintre copiii din vecini folosesc. Mă gândesc că , daca este un preț rezonabil va fi utilizat intens, mai ales dacă vor avea și îmbunătățiri aduse.

Prețurile sunt cam mari, dar sunt convins că se vor găsi doritori care vor aprecia acest brand.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

E suficient sa joci odată în VR un joc și apoi nu îți mai dorești niciodată pe altceva. Eu am jucat cat toate numele mari din gama FPS și ACO.Chiar daca acestea nu erau făcute special pentru VR însă s-au dezvoltat softuri care emulează VR chiar și pentru un joc non VR,eu folosesc VorpX,chiar daca e cam scump,își face treaba și își merită banii
Am început încă de pe timpul când Oculus oferea ochelarii doar dezvoltatorilor. Nu era cine știe ce expierenta însă la vremea aceea mi se părea ceva wow.Oculusul lansat anul acesta nu m-a convins așa că voi trece pe Vive care are o evoluție de peste 80% fata de vechiul model. Treaba cu realitatea virtuală,pe PC este că îți trebuie o mașină puternica așa că pe lângă prețul destul de piperat trebuie și un Upgrade serios la PC,adică alți bani. hTC tine preturile cam ridicate fata de Oculus care este mult mai ieftin la aproape aceleași performanțe. Cred că merită încercată aceasta tehnologie măcar așa de curiozitate. Văd că s-au deschis multe săli VR,cum erau pe vremuri internet caffeurile. Intrați,n-o să regretați :)

Am avut 3 perechi de ochelari VR, unii castigati la un concurs, altii erau cadoul la o drona. De maxim 5 ori i-am folosit si apoi i-am facut cadou. Nu ma tenteaza si nu le vad utilitatea.

M-am "jucat" cu niște ochelari virtuali acum vreo doi ani, era un dispozitiv ieftin. În schimb am fost plăcut impresionat de dispozitivul celor de la Samsung.
Nu aș cumpăra niciodată un asemenea dispozitiv, m-aș plictisi repede.
Prețul este exagerat.

Desi nu am testat niciodata ochelarii VR,la pretul la care apare nu si-l poate permite oricine.Poate doar daca il cumpara la abonament sau in rate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!