Întrebare cu răspuns(uri)

Smart tester iphone 11!?

Sunt curios daca Orange va oferi spre testare noul sau noile modele iphone 11 intrucat de data aceasta chiar as vrea sa pot testa un astfel de telefon. Am detinut in urma cu ani buni doua sau trei modele de iphone de care nu pot spune ca am fost dezamagit, dar nici foarte incantat! As fi curios care sunt schimbarile aduse dar mai ales as fi curios cum sunt noile camere ale acestui dispozitiv care se anunta a face ce nici un alt telefonu nu face in momentul de fata... Si anume filmarea simultana cu toate camerele putand ulterior sa editezi filmarea direct din telefon si practic sa alegi feed-ul care iti place cel mai mult sau sa-l integrezi in filmare asa cum doresti!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Nici eu nu am detinut Iphone vreodata. As fi curioasa sa vad ce poate si cum se comporta, si mai ales, cum si de ce a ajuns un asa brand consacrat .

Multumim pentru raspuns DanielaH. Eu am propus acest subiect in cazul in care exista posibilitatea de a intra in programul Orange smart tester! Acum stiu exact ca din pacate aceste telefoane nu voi intra in acest program.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!