Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Xiaomi va permite dezactivarea reclamelor în MIUI 11. Cum vi se pare?

O idee interesantă?
Aveți link mai jos:

https://www.gadget.ro/xiaomi-va-permite-dezactivarea-recl...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte buna ideea. Cred că prin asta Xiaomi o să își atragă niste clienți. Așteptăm asta și de la Samsung sau Huawei. Până la urmă, de aia se numesc reclame nedorite, pentru că nu le dorește nimeni...

Sincer in afara de camera auto si smartwatch nu am avut si smartphone de la xiaomi! Dar pot spune ca de curand sotia a gasit un xiaomi mi 8, a cautat sa-l returneze dar nimic. am incercat sa intru in telefon sa caut un numar de telefon sau ceva ba chiar l-am tinut incarcat vre-o saptamana cu reteaua activa si nimic, nu a sunat nimeni! este in schimb un telefon foarte bine criptat, nu poti trece de parola sau ceva. Am vazut ca are MIUI 10 si la prima vedere pare interesant. Am sa incerc sa deblochez telefonul si eventual sa-l folosesc pentru ca nu il revendica nimeni de aproape o luna :)
Sper sa aflu si eu mai multe detalii de aceasta interfata MIUI intrucat pare intuitiva si destul de ok!

Reclamele au devenit din ce în ce mai mari și enervante, este o măsură binevenita, pentru a crea o atmosfera plăcută de utilizare a platformei MIUI.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Eu am o toleranta față de reclame însă cele repetitive ori agresive mă deranjează. Înțeleg că toată lumea trebuie să câștige un ban însă nu pe nervii mei. Daca se încearcă o limitare a acestora este lăudabilă ideea.

Eu am un Redmi Note 2 și, până nu i am băgat o versiune stabilă, îmi apăreau tot felul de reclame. Din păcate, nu s a rezolvat problema bateriei, care se descărca foarte repede. Nu s a rezolvat nici înlocuind-o, deci e ceva care ține de hardware. Păcat de telefon, că e bun, dar risca sa devină unul fix. De atunci nu am mai îndrăznit să iau un alt Xiaomi...

Nu am avut mobile de la aceasta firma, dar la acest aspect si restul firmelor ar trebui sa-i urmeze exemplul. Reclamele repetitive ajung sa te scoata din minti. :)

Xiaomi incearca sa profite timid de picajul liber in care se afla Huawei, dar tind sa cred ca este nevoie de ceva mai mult de atat.

Este un inceput, dar mai este mult pana departe!

Reclamele pe telefon m-au enervat tot timpul... Una e la televizorul sa le pot controla, și alta e pe telefon, sa îmi apără de peste tot. Se vor găsi doritori care sa aleagă aceste telefoane fie și numai pentru asta...!

Poate urmeaza acest exemplu si ceilalti producatori Apple,Samsung,Sony realizand ca,clientii nu doresc aceste reclame chiar daca ei castiga bani frumosi din ele

Salut @cocolosh,

Cred ca ai indus putin lumea in eroare cu aceste reclame si vreau sa fac o precizare.
Reclamele in acest subiect sunt cele din Interfata MIUI, adica acele reclame care se gasesc prin setari sau aplicatia de vreme, sanatate(health), teme, etc si nu reclamele din aplicatii ca, YouTube, Facebook, Instagram, etc
Eu unul nu am auzit la prieteni sa se planga ca ar exista reclame pe telefoanele lor Xiaomi, sau Samsung, de altfel ca si utlizator Huawei as putea spune acelasi lucru. Stiu doar ca au fost mai des intalnite de utilizatorii din China.

Este o veste foarte buna si totodata necesara. Ca si client, nu pot accepta sa cumpar un dispozitiv si producatorul sa-mi afiseze reclame direct din sistemul lui de operare.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!