Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Vești bune: A început campania de toamnă în magazinul online cu reduceri de pâna la 100 euro

Până în 30 septembrie avem reduceri exclusive în magazinul online. Huawei P Smart 2019 are discount de pana la 50 euro, iar Sony Xperia 10 Black se poate achiziționa cu pana la 100 euro discount, ambele de la Orange Me 11.

 

Puteți descoperi oferta completă de telefoane și reduceri pe: orange.ro/oferte-speciale

 

Vom reveni cu update pe masură ce vor fi adăugate noi modele de telefoane în ofertă.

Spor la cumpărături!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Răspunsuri

"Reducerea se aplică la activarea unui abonament nou cu perioadă contractuală de 24 de luni sau la prelungirea cu 24 de luni a abonamentului existent. Oferta se aplică modelelor selectate în funcție de abonamentul ales. Campania se desfășoară în limita stocului disponibil."

Nu sunt rele aceste reduceri, dar probabil aștept oferta de Black Friday, sper sa nu fiu dezamăgit. :) Se poate interpreta că aceste terminale sunt prea multe in stoc?

Cred ca nu am mai vazut reducere asa mare de 50 de euro, poate decat la Black Friday .
O sa arunc o privire peste oferte ( sunt valabile doar in Orange Shop sau si Online ?) .

Multumesc Daniela ca ne tii la curent ! ^_^

@ascary, da-mi voie sa fiu ma explicit.
De unde ai astfel de vouchere, cum ai facut rost de ele, au o valoare unica sau reprezinta un procent?

@rafa.bloger, probabil, @Ascary, se refera la vreun voucher primit de ziua lui sau poate vrea să duca și vreun telefon la buy-back, în ideea dacă se pot cumula reducerile... in cazul acesta.. Eu cred ca se pot cumula..

@Ascary, voucherele pot fi folosite la achiziția online și pentru produsele care au reducere. Singura condiție este să fie pentru aceleasi produse; adică, de exemplu, dacă voucherul s-a acordat pentru telefoane, el poate fi folosit doar la achiziția de telefoane; dacă voucherul a fost emis pentru accesorii, el nu poate fi folosit pentru telefoane.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

@rafa.bloger Ca si abonat vouchere obtii:
1 - In luna in care sarbatoresti ziua de nastere si sunt procentuale in functie de vechimea in retea;
2 - La contractarea unui pachet LOVE primesti un voucher procentulal (10 euro / an) in functie de vechimea in retea;
3 - Daca aplici pentru un Orange Money primesti unele vouchere (20 euro reducere apple watch, 20% reducere la smartwatch-urile cu suport NFC, 100 euro reducere la achizita unui iPhone cu abonament nou sau prelungire pe 24 luni);
4 - Diverse campanii, jocuri, concursuri derulate de companie;

Unele vouchere sunt valabile in tot magazinul online, altele doar pentru telefoane cu prelungire de abonament sau cu abonament nou, unele sunt valabile doar pentru accesorii.

Sunt vouchere care se cumuleaza cu alte reduceri, iar altele care se aplia doar produselor care nu fac subiectul altor campanii promotionale.

"Campania se desfășoară în perioada 5 - 30 septembrie. Reducerea se aplică la activarea unui abonament nou cu perioadă contractuală de 24 de luni sau la prelungirea cu 24 de luni a abonamentului existent. Oferta se aplică modelelor selectate în funcție de abonamentul ales. Campania se desfășoară în limita stocului disponibil."

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!